Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Tegnap majdnem megvettem iDrive ezen ajánlatát
Ami nem teszik benne:"Restrictions: purchase includes a lifetime of unlimited mobile backup that can activate on up to 5 different mobile devices, once you add a device you will lose one of your 5 slots. Devices cannot be taken on and off the account."
Tegnap ki is próbáltam az ingyenes 5GB-ot, hozzáadtam 2db telefont, szépen le is menti, lassan (nem igazán szempont, egyszer csak felmegy minden).
Nincs átjárhatóság az eszközök közt, telefont cserélek????
Migráljam az adataimat másik accountra, mikor itt már fent van.
Vagy kezdjem újból feltölteni.
Nem lehet a fiókba csak 5db mobil eszköz, át se lehet nevezni, de eltávolítani se.
Elérem hamar a korlátait.
Felrakok 2db telefont, meg 1 tabletet, de lehet ezeket cserélem 1 éven belül.
A böngészős elérés tetszik, és szükségem is lenne rá.
Szóval keresgélek még.
Jöhetne pár ötlet / ajánlat.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- GTA V
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged