- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Sziasztok, hol látom pontosan, hogy nekem melyik F-secure termék van telepítve?
sima IS , vagy Safe, vagy total?
A névjegyben annyit találtam, hogy 19,4-es verzió. -
Rider74
tag
Sziasztok,
segítséget kérek az alábbi kérdésben. Az F-secure IS 1 éves szerződése lejáró félbe került nálam. Érdemes kivárni a végét, vagy vehetek újat most és kitolódik a fennmaradt idővel (jelenleg 22 nap van még hátra) az új?
Nem tudom mennyire érthető...
-
Rider74
tag
válasz
Szellem. #135 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
A bíztatásotokra utánanéztem az újratelepítés lehetőségének és működik a fiók nélküli verziónál, F-secure IS -nél is! Megerősítem, kipróbáltam és működik! Úgy újítja meg, hogy a legrégebben belépett eszközt leválasztja és annak a licencét kapod meg az újra.
A feni dolog érvényes az 1 és a több licences F-secure IS- re is.
Mégiscsak az F-secure a legjobb... legalábbis nekem.Ha lejár ez az előfizetési ciklus, olyan f-secure-t szeretnék venni amiben tűzfal is van. A régi 9,10,11,12 -ben volt. Melyik verzióban van a mostaniak között?
-
Rider74
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. A nyár vége felé vettem F-secure IS licenc-et 3 PC-re- 1 évre az itthoni gépekre.
Úgy esett, hogy az egyik gép helyett egy újat sikerült szerezni. Van lehetőségem a régi gép előfizetését valahogyan átvinni az új WIN10 gépre?
Ja igen, a régi PC WIN7 -es volt és elbontásra került, bár az SSD megvan belőle az oprendszerrel, de a gép alkatrészeit elvitték, nem tudom újra összeállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest