- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz
lenkei83 #28979 üzenetére
Nem tudom, hogy a +2 oszlop bezavarna-e a kereső függvényekbe.
Ez egy segédmunkalap, ami tele van F/V-KERES-sel, szóval nem mennék oda, hogy frissítgessem. Mindenképpen az lenne a munkalap feladata, hogy egy másik munkalap segítségére legyen. Ha az egyes munkalapon átírok valamit, akkor ezen kettes munkalapon változnak dolgok, de azok megjelennek az első munkalapon. Elég sok sor meg oszlop van, és még nincsen kész, nem tudom, hogy mennyi lesz még. Nem akarom egy lapon megoldani őket.
A sorok celláiban amúgy főként ilyen adatok vannak. C1 C2 D1 D2 G1 G2
Én szívesen elszöszmötölök egy függvényes megoldással, de nem tudom melyikkel oldjam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest