- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Reklámblokkolók topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Milyen routert?
- Programozás topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
válasz
Keksz03 #98809 üzenetére
Senki sem tud semmit?
Ezek érdekelnének és nem tudom h megéri-e várni, nehogy holnap/holnapután kiemelt és olcsóbb legyen valamelyik aztán verhetem a fejem a falba:
The Witcher 3 Wild Hunt -50% 29,99 Euro
Fallout: New Vegas Ultimate Edition -66% 6.79 Euro
Endless Legend Collection -66% 20,39 Euro
Thea: The Awakening -20% 15,99 EuroVélemény?
-
Keksz03
senior tag
A Steam Sales-en ezek fix ajánlatok amíg tart vagy várható valami 24-48 órás spec ajánlat is? Hírekbe mintha azt olvastam volna h lesz ilyen, de akárhogy nézem nem látok visszaszámlálót egyiknél sem!
-
Keksz03
senior tag
Ez steam-es lehet?
-
Keksz03
senior tag
van egy TESO béta kódom ha valakinek kellene esetleg!
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
Steam-en Flash Sales-be XCOM van és mellé az Enemy Within is kapott -50% leárazást.
Mennyire valószínű h kap többet? Mert ha nem akkor behúzom.Szerk.: Illetve a Civ 5 Brave New World-ot vinném még!
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
Kaptam egy -75% Total War Shogun 2 kupont Steam-en, ha esetleg kellene valakinek szívesen odaadom!
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Beruháztam az ARMA 3-ra úgyh kaptam 3 Alpha Lite meghívót giftbe, ha esetleg valaki szeretné kipróbálni annak nagyon szívesen küldök!
Steam: d3xt3r003
-
Keksz03
senior tag
valakinek nincs szüksége véletlen Dota 2 kulcsra? van 13!
szerk.: akarom mondani gift-re!
-
Keksz03
senior tag
nincs vkinek esetleg egy Dota 2 gift vagy kódja?
-
Keksz03
senior tag
gmg-n akartam megvenni az XCOM-ot de ezt írja ki miután rrányomtam h:
"Your Payment Provider has not authorised your purchase. This may be because some banks (incorrectly) believe that Green Man Gaming is a gambling website. Please contact your bank to discuss your order. We are working with these banks to resolve this issue."
Kaptam sms-t h pénz zárolva...most ilyenkor mi van?
-
Keksz03
senior tag
válasz
DeFranco #25302 üzenetére
én a Razer-t kifejezetten utálom, sok termékével volt bajom, de van mellé egy Logitech Rumblepad 2 meg egy F510 is, ha meg tönkremegy akkor kipróbálom a rendes XBOX controllert!
nekem egyelőre jól funkcionál egyébként nálam a tekerők szuperül működnek úgyh lekopogom!
-
Keksz03
senior tag
Támogatom bár én egy ilyennel csapatom mert kényelmesebb, mivel nem vagyok XBOX geek este mikor bedobja egy játék h gyorsan nyomjam a kék X-et akkor jól jön h világítanak a gombok!
A legjobb viszont h a két joy alatt van egy tekerő amivel lehet a keménységüket állítani! Vezetéknélküli cuccokat sose szerettem, ennek vagy 3m a kábele ha nem 5. Egyébként vannak játékok amiket sokkal jobb controllerrel tolni csak az elején nehéz max megszokni, de mindenképp megéri!
-
Keksz03
senior tag
válasz
warcat #24492 üzenetére
közbe betettem kosárba mondván ha a 11kor cserélődő steam flash salesbe nem lesz olyan amire beruháznék akkor megveszem a fifát!
erre látom h van ilyen lehetőség h promotion code...mondom nézzünk már körbe gmail-en hátha van...support adott egyet de azt kipróbáltam nem ment, erre látom h jött májusban egy mail h -10 euro az első letöltésért originben vagy mi mondom egy próbát megér úgyh 14.99 euroért már jön is lefelé!
fura mert már van vagy 4 játékom originben bár nekem mind1 ha ennyiért meg tudtam venni a fifát!warcat: hát nem kicsi mázli volt!
örülök is mint majom a farkának!
-
Keksz03
senior tag
Origin-en féláron van a Fifa 13, azaz 24.99 euro, tud ennél vki olcsóbbat? mert ha nincs akkor sztem zsákolom, szeptemberig úgysem jön új!
-
Keksz03
senior tag
én nem értem ezt az új christmas sales-t steamen...már a halloween sales-nél is mondtam h hülyeség de ez...
beteszik a batman-t 75%-kal flash sales-be, aztán most pár napra rá betették a 6 közé 24 órára, de mintha látnám h pár napon belül meg szavazni lehet majd rá a community vote-on hogy harmadszorra is kikerüljön 75%-os cetlivel...most komolyan ennek mi értelme? a tavalyi rendszer sokkal jobb volt sztem!
-
Keksz03
senior tag
-
Keksz03
senior tag
ez a dota 2 akkor most hogy is van? free to play vagy sem? a múltkor leszedtem és csak nézőként tudtam jelen lenni, játszani nem, de itt meg azt olvastam h ingyenes (lesz)!
nem sok érte a 14 euro de feleslegesen nem fizetném ki...
-
Keksz03
senior tag
válasz
Alien83 #23274 üzenetére
karácsony van, hatalmas leárazások lesznek, egyáltalán nem gondoltam bele h hibás az akció, inkább arra gondoltam h egy brutális akcióval próbálják felfuttatni az oldalt így a karácsonyi dömping előtt!
természetesen továbbra is fenntartom azon véleményem h a hiba szándékos volt, rengetegen néztek rá az oldalra, akik megvették feltették az appot, lehetséges h lesznek is jó akcióik úgyh nem is volt hiába...
részemről ez az álláspontom na bumm! -
Keksz03
senior tag
köszi, sikerült beregelni nekem is, viszont itt meg egyből kiadja h play game sehol egy install...most akkor szedjem le a GameStop App-pal, ott tegyem fel és indítsam Uplay-ről? szétrobban az agyam ettől a sok felesleges programtól...gamestop app, origin, steam, uplay, games for windows live stb stb...
-
Keksz03
senior tag
válasz
cskamacska #22865 üzenetére
chivalry steam-re regelhető jól látom?
szerk.: egész pontosan holnap meddig tart az akció? mert délelőtt elfutok bankba ha még belefér.
-
Keksz03
senior tag
válasz
Darth_Revan #21559 üzenetére
-
Keksz03
senior tag
na újabb 6 játék steam-en, tudja vki mi a 6. ami nem elérhető? rage, skyrim?
-
Keksz03
senior tag
Dead Island-et próbálta vki? megéri a GOTY Edition 6.75 euroért? haverommal ketten tolnánk...
-
Keksz03
senior tag
láttam ezt az őszi leértékelést STEAM-en de vhogy nem értem...azt írja h mindennap új akciók lesznek...de mik változnak? a Today's deal 45 órát számol még vissza, vagy most akkor mit kell nézni? a tavalyi Halloween sales az jó volt miért nem tudták ugyanúgy megcsinálni...
-
Keksz03
senior tag
válasz
cskamacska #20157 üzenetére
az hagyján de nem játszhatsz azokkal akik megvették, csak azokkal akik ezt a verziót töltik le...
-
Keksz03
senior tag
Steam-en akció a Portal 2 illetve a Portal 1 + 2 Bundle!
a 2. részre be is ruháztam!
-
Keksz03
senior tag
az nem illik ide ha azt mondom h vga-hoz ingyen kapott bontatlan Modern Warfare 3 és Mass Effect 3 van most olcsón?
-
Keksz03
senior tag
válasz
ProEvoFan #10395 üzenetére
ez jó
én is kipróbáltam, hát nekem nagyon rambós pedig eddig BO-t megvettem megjelenéskor az nagyon tetszett (throwing knife, crossbow hihetetlen feeling) de ez már tényleg rablás!
hát mégis eljött a nap amikor csalódnom kellett...azért a single az elsőosztályú volt mint mindig!!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest