-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
#79621120 #82714 üzenetére
Pl. én. Szeretem az új dolgokat, és ha tetszik, miért ne. Windows 7-em egy évig volt, a régi gépemre nem tettem volna fel, a Windows 8-ra kb. 3-4 hónapos korában tértem át, a 8.1-et csak azért nem a Dreamspark-ra kerüléskor telepítettem, mert nem volt időm, így csúszott 2-3 hetet. Egy rövid kört már futottam Hyper-V alatt a Windows 10-el, a felület majdnem Win7-es, de alatta a jóval korszerűbb Win8 megy, mi okom lenne halogatni? Pláne, ha ingyen megtehetem (legálisan). És megteheti más is ingyen, mégha nem is legálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest