- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Milyen routert?
- Programozás topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
cyberkind #124306 üzenetére
Furán hangzik tudom, de én a Witcher 3 at ( főleg az 1 és a 2 után amiket nagyon szerettem) 10-15ora után konkrétan untam és nagyon nem szerettem, hetekre ( és majdnem végleg) abbahagytam. Valahogy Velen meg a lapvidek meg a 15526 mellékküldetés meg kérdőjel és hogy a fostoryban abszolút semmi se történt, nem vonzott. Ha a következő pár órában nem jött volna a véres báró meg Triss..de így végül beszippantott.
Ja, az Xcom 2+ WOTC is nekem az abszolút szuper AAA kategóriába tartozott, és valószinűleg nemsokára adok egy esélyt az AC Odesseynek is
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest