Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
sztereoszkopikus megjelenítés volt a gond . én azt hittem az csak akkor kell, ha 2d-t konvertálok 3d-be. próbálgattam tegnap az avatarral, meg a terminator genisyssel, de eléggé szellemképes, aurája van az embereknek sokszor. ez is szoftverbeállítás kérdése, vagy szimplán ennyit tud a tévém vajon?
-
-KP-
addikt
tudna valaki segíteni? tegnap vettem egy pana full hd 3d lcd tévét.
vettem hozzá ilyen szemüveget is:
http://www.samsung.com/hu/consumer/tv-av/accessories/tv-accessories/SSG-5100GB/XC
próbálom összehozni a 3d-t, de nem megy. windows 7, powerdvd 16, gtx 960 vga kártya, kácsa audio kce hdmi kábel. ha rányomok hogy 3d-ben játsza le a filmet, visszaáll 2d-re az egész, nem tud átállni 3d-re. tudna valaki segíteni milyen beállítást ronthattam el?
-
-KP-
addikt
válasz MasterMark #43100 üzenetére
minőségi alatt mit értesz? kácsa audio-tól gondoltam venni valamit. annál drágábbat nem akarnék.
-
-KP-
addikt
hdmi kábelt milyen hosszig lehet biztonságosan alkalmazni? 6-7 méter még ok ?
-
-KP-
addikt
üdv,
sorry a láma kérdésért, de htpc-ről hogy szokás kilőni a képet egy hd tv-re manapság? clone/extended desktop és áthúzom a filmet a tévére, vagy ennél jobb/fejlettebb megoldások is léteznek már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest