Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz szabi__memo #8899 üzenetére
Asrock ION lapot és 1x2 GB Kingmax DDR3-1333-at raktam a sógor gépébe, mielőtt odaadtam neki, 2 hónapig használtam, semmi gondom nem volt vele.
Nekem 2x1 GB Kingston HyperX van, DDR3-1600-as.balage25: Én használok MPC-HC-t és XBMC-t is. XBMC-ben is van valamilyen képjavítás (Beállítások / Videó / Lejátszás menüpont), de ez valóban nem közelíti meg az MPC-HC-t. Az XBMC fórumán lenne érdemes szétnézni, hogy lehet-e további szűrőket alkalmazni.
Visszaolvastam a beszélgetés elejére, ha jól értem az a gond, hogy MPC-HC alatt vannak olyan filmek, amiknél a hang és kép elcsúszik. Ha a killa sample szépen megy, akkor én abból én arra következtetek, hogy a videó dekódolás jól van beállítva. Amit írtál példát, ott DTS-MA hang van és az audió-videó szinkronizáció okozhat gondot; a 8 csatornás hanggal nálam is meggyűlik a baja az MPC-HC saját kodekjének, viszont az ffdshow True-HD kodekje egész jól működik. Tudsz még mondani filmeket, ahol gond van a lejátszással MPC-HC-val?"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #8899 üzenetére
Bocs, hülye kérdés volt... látok pár adatot.
Bár a HyperX memória nem tudom mennyire egy termék DDR-800ast látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest