- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- Batch programozás
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
A hifi semmi extra, csak egy sima, sztereó erősítő, tuner, deck, meg cd.
Az erősítő egy SU-V500-as, tapasztalatom alapján nekem elég a sztereó hang is, lényeg a minőségen van.
A gép egyébként egy Asrock 775Twins-HDTV R2.0 lenne, vagy Pentium D 805-ös procival, vagy egy belépő szintű Core 2 Duóval (jelenleg ugye az 1,86 GHz-es van piacon, de állítólag lesz egy eggyel kisebb is). Memória 512 MB, vagy 1 Giga Kingston DDRII-es. Vinyó Seagate 250-300 GB körüli, DVD-nek próbálnék szerezni egy Plextor 716A-t, de ez már nagyon kifutott a boltokból . Mindenesetre, ha nem is a 716-os, akkor is vmi más Plextor modell lesz, mert fontos a hangerő, és a jelenlegi sima asztali gépem esetében is a Pioneer dvd porszívó hangja a legerősebb . A Plextor meg jól szabályozható sebesség szempontjából a saját progijával is .
Projektor a legnagyobb falat, én egy NEC HT510-est néztem ki [link]. Sajnos ez is kifutó, de az a baj, hogy nincs helyette igazán ilyen kategóriájú nec modell (amennyire tudom, az eggyel nagyobb NEC 1100-ast árulják csak most).
Az alaplap illetve a projektor adottságai miatt (egyik sincs meg még, de legyünk optimisták ) használni a 3 RCA-s RGB kábelt szeretném, de - lévén épül még a lakás, lehet falban kábelezni - a projektor konzol helyéhez fog vezetni VGA, S-Video, DVI kábel is, a HDMI-n még gondolkodom, mert nagy a távolság, és drága a HDMI kábel .
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Óra topik
- Dell notebook topic
- Vissza a PC Masterrace-re
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- B&W DM 602 S3 hangfal
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Inakustik Das Monitor RCA kábel 4m (nem csak) Autó Hi-Fi-hez - Új, bontatlan, több db
- WiiM PRO PLUSZ