Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
Nekem ilyenem van és az első hangfalam amivel eddig olyannyira elégedett vagyok, hogy nem nagyon gondolkozom a cserén. Nekem ez a házimozis megbélyegzés nem szimpatikus. Tény, hogy nem egy audiofil hangfalról van szó, számomra kellemesen színezi a zenét, szeretek vele metalt is hallgatni és jazzt is. Féltem, hogy a tere nem fog tetszeni a polcsugárzók után és ebben is nagyon pozitívan csalódtam, mert iszonyat jó tere van. Ráadásul ez ugyanúgy két utas konstrukció mint a polcsugik, nagyon egyben van a hangja.
Egyébként a Rubiconok amiket hallottál szintén házimozis hangfalnak vannak titulálva.
-
AMDFan
addikt
"Az a helyzet, hogy a füles után hangszórókat KELL cserélnem, mert egyszerűen nem egy ligában fociznak, és nincs kedvem HIFI-t hallgatni."
Ezen én is átestem Lehet, hogy ki kéne próbálnod valamilyen álló dobozt
Nekem legalábbis elsősorban a mélyek hiányoztak a polcsugárzókból a füleshez képest."Meg a Beyer "
Ja tényleg, az is Az első talin eléggé AKG-Senn hegemónia volt.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Én nem tudok jönni mégsem, pedig a HD800-ra kíváncsi lettem volna.
Bár jobban belegondolva addig jó nekem amíg nem hallom -
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Most hogy áll ez füles találkozó dolog? Van valahány fő limit vagy lehet még jönni?
-
AMDFan
addikt
válasz bigmasterg #342 üzenetére
Ha jól emlékszek schawo meg volt lepődve, hogy a K601-nek mennyivel több mélye van mint a K500-nak. De úgy gondoltuk, hogy lehetett azért is mert a K500-nak már kicsit "összesett" a fülpárnája.
-
AMDFan
addikt
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Egy gyors összegzést írok a mai napról.
Nagyon jó cuccok jöttek össze, engem alapvetően az érdekelt, hogy a K601-hez képest milyennek fogom hallani a többi fülest. Nagyon tetszett a H250 Linear részletessége, tetszett ahogy a HD600 odacsapott, de legjobban a Stax tetszett. Őszintén szólva nagyon kíváncsi voltam rá, de mikor megláttam, akkor az volt az érzésem, hogy ez nagyon vintage cucc és majd azt mondjuk, hogy AHHOZ KÉPEST JÓ. Aztán jött a meglepetés. Részletesebb volt és jobban odaütött mint a K601, megdöbbentően szépen zenélt a Stax.
Volt egy időszak amikor earformance-al adogattuk át egymásnak a Sting szám alatt a K601-et és a Staxot. Ott akkor nagyon jól kijött a különbség a kettő között. Jobb volt a Staxot hallgatni, bár az a hangerő már kicsit sok volt a K601-nek ami a Staxnál pont jó volt. Ami érdekes volt számomra, hogy a Stax hangjához a HD600-at éreztem legközelebb, viszont a HD600 szerintem átesett a ló másik oldalára. Nekem kicsit sok a színezés.Arra viszont rájöttem, hogy ahhoz, hogy két fülest rendesen összehasonlítson az ember, ahhoz nagyon sokat kell hallgatni mindkettőt, ezért nem írom bele a K601-et a TOP3-ba.
Nálam a TOP3:
1. Stax
2. HD600
3. HD250 LinearA K601 nekem azért tetszik nagyon, mert gyakorlatilag bármilyen zenén hoz egy nagyon kellemes hangzást, míg a többi füles szerintem válogatósabb volt. Pl. nekem a Goldring kiábrándító volt, a Superlux 668B annyiért nagyon jó amennyibe kerül, de csodát nem kell várni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Nem lesz HD650? Ne... :S Valaki hozzon HD650-et!!
Vagy HD600at. Meg K701-et!Heedaudiotól hoz valaki jó kis füleserősítőt? Nagyon kíváncsi lennék.
-
AMDFan
addikt
Valaki nem jön esetleg Dombóvár- Bonyhád - Paks - Dunaújváros útvonalról? Én ezen az útvonalon megyek majd autóval.
-
AMDFan
addikt
"lehetne konvertálni belőlük OGG-ot, MP3-at, stb, és eloszlatni, vagy megerősíteni a kételyeket a különbség hallhatóságáról."
Ezt én semmiképpen sem javaslom, mert egyrészt nem fér majd bele az időbe még ezzel is vacakolni, másrészt bárki letesztelheti otthon, hogy hallja-e a különbséget, foobar ABX teszttel.
A magam részéről annyit tudok mondani, hogy attól függ. Van olyan zene aminél még a 128as mp3at sem tudom megkülönböztetni a flactól, van olyan ahol pedig a 224est is meg tudtam. 224 fölött teljesen esélytelen nekem.
Én azt érzem korrekt eredménynek, ha foobar ABX teszten 10-ből egymás után 10x eltalálom, hogy melyik melyik. Természetesen a flac fileból készítettem az mp3akat is. Egyébként valóban tanulságos, rádöbben az ember, hogy nem is olyan rossz az az mp3.[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
AKG K601-et tudok hozni meg egy öregecske AKG K66-ot.
Ja és amiket szeretnék hallani: Senn HD600/650, AKG K701, Grado,Stax,ATH komolyabb modelljei. Igazából bármit, ami felső kategória körül mozog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest