- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Windows 11
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Ízlés dolga. Én személyes sértésnek venném, ha egy NPC kiszedne cruise-ból. Mondjuk nem is nagyon fordul elő, még T9-cel se. Na azzal pl. nagyon nem szívesen keverednék csatába, mert lerázni senkit sem tudnék, pajzsa meg kb. nulla, mert kell a hely a rakománynak meg a bányász cuccoknak.
Egyszerűen az a legbiztosabb, ha ki sem szednek soha.
(#40846) duvi
Na azt mondjuk nem tudtam, hogy egérrel nehezebb.
(#40842) 4580693
AspX-et ezért is nem használtam sokáig. Jó kis gép lenne, de a modulhelyek elosztása elég szar. A két nagy hely kell a cargonak, a kicsikre viszont már alig fér valami.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Nem arra gondoltam, hogy bannolni kellene, vagy ilyesmi.
A büntetést úgy értem, hogy igazából semmi különösebb szankcióval nem jár a játékon belül, ha ilyet csinál. Kap egy nem túl magas összegű büntetést, amit majd egyszer befizet, és annyi. Nem csak playerek, NPC-k esetében is kevésnek érzem ezt. Azért mégiscsak főbenjáró bűnről beszélünk, ehhez képest pár ezer kredit, az vicc. Ennél még egy magyar politikusbűnözőt is jobban megszívatnak.
(#40532) Ice_Man22 Persze, nagyrészt ott is játszok. Openbe egyelőre inkább ilyen alacsony értékű hajókkal megyek, amíg nincs kifejezetten pvp-re épített vasam.
-
Peppo
őstag
Kipróbáltam, nekem nem működött. Sőt, az egész hotspotban összesen egy darab needle crystalt találtam, pedig előző nap volt benne 4 is. Aztán kilogolás után már egyet sem.
Végül elegem lett az egészből, elmentem egy aránylag sík terepre fém meteoritokat keresni, abból összejött, amennyi kell. Messze a technécium túrása volt eddig a legundorítóbb. A többiből aránylag könnyen sikerült szerezni, de ez agyfasz.
-
Cooper911
senior tag
Az melyik rendszer? Akkor már én is benézek.
42861, Gratula egyébként én anno a bubitól kb 100Ly-re találtam az első bolygót ami még nem volt felfedezve, egy rendszer 6ik bolygója volt, a többi már fel volt fedezve csak az nem
Ha valaki elsőnek akar bolygót felfedezni, akkor nem valami felé kell menni, hanem tök random elindulni valamerre.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Peppo
őstag
Én szeretem nagyon ezt a részét a játéknak, de persze van még hova fejlődni. PvP-ről még szó sincs, az majd a távoli jövő. Most a magas szintű conflict zone-ok túlélése, majd a thargoidozás a cél. Bár nem lelkesít a gondolat, hogy megint guardian cuccokat farmoljak. Kár, hogy ezeket nem lehet venni vagy cserélni valahogy.
-
Deaxus
tag
Köszi a segítséget,közben megkaptam a küldetést,és meg is csináltam.
Rögtön felmerült a következő kérdés is,mert ez a mérnök a rakétákkal és torpedókkal foglalkozik.
A játékban mikor lesz szükség a torpedókra-ha egyáltalán szükség lesz rá-vagy mennyire érdemes rámenni a rakétás/torpedós konfigokra?Eddig Én csak régebben, kipróbálás szintjén használtam a rakétákat,és nem emlékszem hogy annyira el lettem volna ájulva tőlük.Persze simán lehet,hogy csak én használtam őket rossz hatékonysággal. -
Peppo
őstag
Most is működik, én is így csináltam. Mikor nekiálltam, 11-nél tartott a számláló. Ebből is látszik, mennyire nem foglalkoztam a kereskedelemmel, mert nem tűnt úgy, hogy megéri. A szállítóküldetésekből sokkal jobb pénz jött. Talán a legnagyobb hajókkal van értelme kereskedni is.
-
a2d2
addikt
Ok, akkor egyet veszek csak. Még egy kérdés eszembe jutott. Nem lehet beállítani az útvonal tervezőnél hogy csak lakott rendszert érintsen? Kicsit ugrik a vulture és elindultam már Felicityhez de volt olyan kínos része az ugrálásnak mikor csak a harmadik rendszerben találtam leszállóhelyet ahol megtankolhatok és eléggé elkapott a para hogy még 1-2 ugrás a "semmibe" és robbanthatom fel a hajómat.
Fuel scoop helyett én bolygó scennert raktam fel kipróbálni. Viszont ha megég ez a meta alloy magas hőmérsékleten akkor most sem fittelném át fuel scooposra.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
wollnerd
aktív tag
És azt se értem hogy minek a rövidése az FD?
nak0n: Hol találtad eredetileg a képet? Volt valami magyarázat a táblázathoz?
Én próbáltam visszakeresni, de nem jártam sikerrel.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
duvi
nagyúr
Köszi a táblázatot! Be is tettem az összefoglalóba!
-
Mr Chapel
tag
Igen, erről olvastam hogy leginkább a földhöz hasonló jellegű bolygókat érdemes szkennelni. Most ahol járok ott egy ilyent találtam a rendszerben, plusz van pár high metal típusú is. Egy ilyen általános felmérést végezni jó lesz. Csak ugye közbe jött ez a kis affér Köszi mindkettőtöknek a tippeket.
-
Cooper911
senior tag
Ja, lehet hogy akkor a lezuhant Thargoid hajóknál találhato materialokhoz kell.
Nem igazán értem ezt a cikket. Egy fényévet ugrott és elfogyott minden üzemanyaga? Sejtem mi történhetett, de tök zavaros az egész cikk.
Meg miért visz két hajó üzemanyagot amikor ott a közelben is lehet tankolni? Ezen a két hajón miért nincs scoop, miért másik két hajó tankolja őket?
Ja meg a stream. Tényleg az ott álló Cuttert streamelik? Miért nem a fuel rats-ot ahogy megy?
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Cooper911
senior tag
-
duvi
nagyúr
Ha hőcsökkentést akarsz PP-re, akkor inkább Low Emissionst tegyél fel. Azzal -65% ot érsz el Grade5-ön, szemben az Armoured -12%-ával. Főleg, hogy az Armoured megnöveli a hajó tömegét, ezáltal csökken az ugrótávolságod is.
[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
Azt hiszem most én is le fogok maradni, mert be akarok menni a Kolóniára, az útvonal meg nem megy be. Szóval lesz egy ~5000Ly-es kitérőm, amit ugyebár oda vissza meg kell tenni. De erre még lehet hogy alszok egyet és majd a túra után megyek el oda.
gentlelynx: Ezen a bakeliten Dévényi Tibi bácsitól az Én a lemezlovas c. szám van.
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
Én hotast használok, így általában a hajó irányítása nem szimpatikus mással. Felfedezésnél kb pont mindegy, viszont bolygóra leszállás vagy dokkolás már sokkal komfortosabbak vele.
Harcolni az egy kissé pontatlan joystick, az enyém is az még de ilyen általános feladatokra jó. Eleinte nekem is olyan volt. Összeillesztett módban használtam, könnyű elővenni, odébbtenni az íróasztalon.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
ooooobi
senior tag
Ez a belépöszintü hotas teljesen jó. Mindent el lehet vele érni, minden gombra be tudsz másodlagos, meg talán harmadlagos funkziót is állitani, (max nehezebb észben tartani mi hol van )
Föleg harchoz ad sokkal több élményt, és sokkal könnyebb is vele kilöni az ellent, csak kis gyakorlás kell hozzá. Azért felfedezéshez is jó, bár én mostanában lusta vagyok levenni a polcról és csak egér+bill kombóval indultam neki felfedezni.
A bányászat viszont szerintem csak addig volt unalmas, amig az ember csak egy szál bányászlézerrel tudott prüntyögni, aztán szedegedhette maga a kihullott matériát, ez az új már egész jó, föleg az aszteroidarobbantás[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Cooper911
senior tag
-
bencze
senior tag
Mutatja amíg be nem dokkolsz (gondolom nem tudja, hogy eladtad vagy sem).
Nekem a múltkor valami 4x milliót írt és olyan 175 millió pénzt kaptam belőle szóval a valósághoz sok köze nincs, max az ember sejtheti hogy kb kevés vagy sok.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
duvi
nagyúr
Leginkább egy csoportos felfedezőútról van szó. Már az elsőn is sokan voltak (kb. 800 játékos), de most több mint 10.000 játékos jelentkezett a fél éves útra. DW2 weboldala és a frontieres fórumuk.
-
bencze
senior tag
Én úgy értettem lehetnek player eventek, bohóckodnak srv-kkel vagy tudomisén. Az állomásépítés ha jól értettem community goal lesz valahol a központ környékén. De fél évre nem tudok az élettel sem tervezni nem, hogy játékkal így nem indultam... max valami nagy jump range hajóval utánuk futok ha valami érdekes történik.
Ma találtam egy nav beacont 5k ly-re, ahogy látom nem egy nagy kunszt de én meglepődtem. Miután 56%-ra lezúztam a hajóm egy 1.8g bolygón gyűjtögettem anyagokat egy kis holdon amíg a szemem ki nem folyt lassan tőle. Tovább felfedezni...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
-
Cooper911
senior tag
Az nem a célpontot mutatja, hanem hogy merre térítem ki a hajót a középpontól. Botkormánynál érzed/látod hol áll a botkormány a középponthoz képest, egérnél nem, ez egy kis segítség ami ezt mutatja.
Persze legtöbbször a célpont felé mutat hiszen a célpont felé igyekszem fordulni[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
wollnerd
aktív tag
Copy-paste nem műxik xbox-on?
Ja, persze hogy nem ha szgépen nézed a listát.
Ezt a hozzászólást lehet hogy nem gondoltam végig. Sry.
Arról nem tudok lehetséges megoldást hogy lehetne 20Ly< rendszereket is listázni.... snasszos hogy nem lehet, pedig jó lehetne...[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest