- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- eBay
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz truefx #47699 üzenetére
Ugyanúgy mindenfelé elszórva, mint bármilyen fegyvert. Inara outfitting keresőjével megtalálod a hozzád legközelebbi helyet.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
truefx
aktív tag
A Thargoidok ellen hatékony fegyvereket (AX) hol lehet megvenni? Pár évet kihagytam, nagyon lámának érzem magam, az új galaxy mapot is szokni kell.
Ostoba módon elmentem a Wakata stationhöz, egy felfedező Anacondával, persze elsőre kilőttek a thargoidok. Utána csak maxi gázon tudtam megszökni néhány utassal.[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
Ma kezdodik az Elite-es "12 days of Christmas", minden nap jatekba belepeskor (open/group/solo play kivalasztasa utan) valami ajandek var. Ma en 100 ARX-et kaptam
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ha érint valakit: ugyebár az exobio kifizetések és a hozzá tartozó rang U14 és 14.01-es buzerálása miatt könnyen lehet hogy mindenki visszaesett, beszéltünk róla. Emlékeztetőül: ebből annyit lehet észrevenni, hogy az aktuális már elért szintedet írja ugyan ki, de a következő szint felé tartó csík lenullázódik. Nekem a support azt írta vissza, hogy az előbbiek mellett még Elite-ről vissza is voltam esve Cataloguer szintre, aminek nagyon nem kellett volna megtörténnie szerintük se (amúgy ez éppen az a szint ami a tizede körül van a korábbi 440M-nak). Visszaállították Elite-re, és vizsgálják a hibát. Az Elite I felé tartó 45%-nyi XP-t "elfelejtették" hozzáadni, erre újra rákérdeztem, várom a válaszukat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
fejesg2
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47689 üzenetére
Atom módon laggol. Teljesen új grafikus motort írtak hozzá, indításnál írja is, hogy frissítem a drivert mert nem jó neki.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Munkas
aktív tag
válasz 5150head #47694 üzenetére
Én az armort heavy duty-re mérnököltem, de ez sem rossz. Az armor nem olyan nehéz, nem vesz le sokat chieftain fordulási szögeiből a plusz súly, de ez csak élőben derül ki, hogy ad e annyi plusz mozgékonyságot amennyi HP-t elvesz.
D-s life supporton én is hezitáltam. A light weight-el úgyis le lehet vinni 15%-ra a súlyt, így nincs nagy különbség a D és A modul között. Viszont 5 perc úgyis elég, ha betörik az üveg, és amikor kilőtték a PP-t akkor a 25 perc se ért semmit. Lehet, hogy én is visszarakom a D-s modult. -
5150head
senior tag
válasz Munkas #47687 üzenetére
Összeraktam [ezt] a buildet, és nagyon agilis ez a gép így
Amúgy a sima M-es állomásokon is nyomják a limpeteket ha nem távolodsz el nagyon, viszont mivel egyszerre több virág is szokott lenni, a swarmmal továbbra se lehet mit kezdeni csak a Flak "segít rajtuk". Láttam streamben, hogy ezzel a buildel 1v1-ben csak "dodge"olta a swarmot a srác nem is foglalkozott vele Így harcra nagyon tetszik, lehet hogy csinálok majd egy kalózvadász verziót is belőle.
Azon gondolkodtam még, hogy lehet h az AFK Type10-ből meg csinálok egy axTurret + missle buildet aztán megnézem mit aprít auto turettel, 1-2 fighterrel AXCZ-ben. Az a build full shield meg hull tank szóval ... Főleg így, hogy Lyz meg Zac dolgoznak az AX fegyók mérnöklésén... lehet majd menni oda is szórni a matit. -
scyllafren
senior tag
A nem kello konyvtarakat le lehet siman torolni, vagy valahogy (a launcherbol) uninstallalni is lehet. En a fizikai torlest valasztottam Nalam 120 giga volt a teljes konyvtar, most csak 54.
Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Elite Dangerous\Products\ , vagy hasonlo hely, ha nem default steam (vagy Epic) konyvtarban van a jatek. -
VikMorroHun
őstag
válasz truefx #47690 üzenetére
"- a 4.0 installáláshoz új game client kell, ami 50GB, órákig is eltart az installálás"
Nekem összesen 72 GB az Elite: Dangerous mappám mérete és régebben játszottam a Horizons változattal is. (Ha az csak kb. 22 GB helyet foglal, akkor stimmel.) Az, hogy meddig tart a telepítés, géptől is függ. (Meg a használt technológiától. Nálam a negatív csúcsot eddig az Absolver nevű gyöngyszem tartja, amihez egyszer kiadtak valami 300 MB méretű frissítést. Pár perc alatt letöltötte a gép, aztán fél órán át telepítgette. Egy idő után meguntam, és letöröltem az egészet. Mindezt SSD-n.)
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
truefx
aktív tag
Sziasztok, csak hogy jól értem e az utóbbi hetek-hónapok eseményeit:
- 2 update érkezett, egy a 3.8, egy a 4.0
- a 4.0 az ún "Live"
- a 3.8 az ún. "Legacy"
- a 4.0 installáláshoz új game client kell, ami 50GB, órákig is eltart az installálás
- a Legacy és a Live nincs összekötve, 2 külön világ lett, amit az egyikben csinálok, nem látszik a másikban
- konzolosok maradtak a LegacybanAmit nem értek:
- konzolosok egyáltalán nem is kapják meg a Live-ot?
- mindkét világban megjelent ez a masszív thargoid invázió?Köszi.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz fejesg2 #47688 üzenetére
Nem vagyok érintett csak kíváncsiság hogy a Codnak így mi a baja amúgy?
Nekem is van egy fejfájásom: az új gépemen a térképeknél amikor megnyitok egy olyan menüt aminek sok eleme van és lehetne lefelé görgetni a listát az egér kerekével, azonnal el is tünteti a menüt, és elkezd zoomolni, mert ezt a funkciót a görgőre tettem. Ha nem a görgőn van a zoom, akkor minden jó, de az összes többi gépen elfért a két dolog egyszerre, csak itt van valami elromolva.
-
fejesg2
senior tag
válasz fejesg2 #47468 üzenetére
Gugli barátom segítségével találtam megoldást erre a grafikai bugra. Vissza kellett telepíteni a 22.5.1 drivert, így most nincs ez a jelenség. Viszont így nem működik rendesen pl az CoD MW2. Ez egy ördögi kör. RX 6900XT tulajoktól kérdezném főként, hogy van esetleg valami 5let erre a bugra? A fenti driver utáni verzióknál problémás.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Munkas
aktív tag
válasz 5150head #47682 üzenetére
Jobban jársz a földi bázisok közelében, mert ott nem lőnek ki swarmot az interceptorok. Legalábbis nekem sok időt szokott elvinni mire leszedegetem őket. A shieldless Chiftainnel muszáj, mert akkor meg azok csipkednek, pajzsos hajóval elég megritkítani őket.
Meg ott a talaj közelében küldenek dekontamináló limpetet is (néha javítót is), de ezek inkább shieldes hajóknak előnyösek. Amíg nem tudsz jól repülni, és elhúzódik a csata, addig javítgatni is érdemes/kell, de ez is shieldes hajókkál jobb, mert közben tölt a pajzs is.
Persze jó a shieldless chiftain. Én is avval próbálgattam, de aztán meguntam a bogarászást, és a bubi másik oldalán lövöldözök double shot-os pacifier-ekkel, nagyon állat (arra is a chiftain az egyik legjobb). -
buke
tag
Akkor ez nem csak a festésekre vonatkozik ?
-
macy
addikt
Twitch-en jutalomosztás van, ha 30 percig néztek Elite-t, kaptok egy Type-9-et.
-
5150head
senior tag
Ahogy néztem, Chieftain-t szoktak vinni shield nélkül. Ezeken a gépeken van AFM meg Repair Limpet szóval amellett, hogy FA-off-al és jól kell repülni (+silent run on/off), a harc mellett még "gépészkedni" is kell.
Ez jól működik 1v1-ben, de a támadás alatt álló bázisokon a scoutok mellett szokott lenni még 2-3 nagy dög is. Bár azokat lefoglalják az npc-k is, azért elég nagy katyvasz szokott lenni ami megnehezíti az ember dolgát. Pl én hiába harcolok az IC-vel ha közben 2-3 scout csipeget. Meg ezek a dögök tudják buffolni meg healelni is egymást, szval jah
Ezért is írtam korábban, hogy a game most rákényszeríti az embert h wingben repüljön. 1-2 ember szedi a scoutokat, a többiek meg lövik a "rózsabimbót"
Ez nekem rossz hÍr, mert én soloban nyomom...
Én most agyalok, hogy próbaképpen összerakok egy ilyen chieftaint és "patrolt" nyomok a támadott rendszerek között. Ott ált 1-1 dög szokta kiszedni az embert aztán mehet a móka. Így biztosan meg fogok tanulni rendesen repülni -
Munkas
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #47680 üzenetére
Ez nem bug, majd egyszer ki is próbálom:
[Cyclops 8 másdoperc alatt] -
[HUN]NIMROD
senior tag
Nyugodtan, sőt köszönöm. Én is ezt mondtam végig. Egymásnak esés és veszekedés szvsz nem volt, a történet úgy indult hogy nem szerettem volna ha itt marad megválaszolatlanul ez a -téves- ex catedra kijelentés a #47666-ban hogy: "mivel keresztül lövik simán, kb semmi értelme"
Mindenképp hasznos volt, mert megtaláltam sok jó felvételt, köztük ez a kettő a legjobb:
Első szóló Sidewinder vs. Hydra
Hydra egy lövéssel
(Igaz, mindkettő bug kihasználásával volt lehetséges, de akkor is impresszív.)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
duvi
nagyúr
Tudom, hogy már nem vagyok TG, de plz.ne essetek már egymásnak! Mindkettőtök megoldása járható út. Ezen kár összeveszni.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
???!?
...most azzal az állítással akarsz vitatkozni hogy van akinek a 0 pajzs működik, és van akinek a shieldtank? Mondhatnám, ha már közmondások: kinek a pap, kinek a paplan?
Éééés nem utolsó sorban azzal hogy egy kezdő bogárvadász az első útjára azért inkább ne azt a buildet válassza, amivel a vérprofik röpködnek?... Gondold át, köszi.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Snoke
tag
válasz [HUN]NIMROD #47671 üzenetére
Találsz olyan videót, hogy ax cannonnal lövik le, akkor azt biztos király. Te annyira okos vagy már, hogy kár is szóba állni veled. A lószar finom, 10 millió légy nem tévedhet.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz gabranek #47672 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom. Ott a Maia környéke eleve gyéren lakott, nem nagyon valószínű hogy lesz. Kereső csak kalózos van, ez a T-háború téma még túl új ehhez, de ha lesz is, nem hiszem hogy azt a régiót érinteni fogja, csak a bubiban támadott rendszerek lesznek benne.
-
Munkas
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #47671 üzenetére
Ez a cutter főbb paraméteriben majdnem olyan, mint az enyém. Csak én lézerrel szedem a pajzsukat, és nem használok heat shinket (bár ezek után lehet, hogy felül kell vizsgálnom ezt az elképzelésemet).
A srác itt is tölti cell bankkal is, és el is elhasználja mindet (egy 8 és 6 B-st) a végére, ahogy én is, csak én a cyclopsnál 😊. Igaz ő neki is szokott menni a hydárnak, mindig avval szedi le a pjzsát. És úgy csinálja a hűtést, hogy heatshink, aztán rebootolja a hajót, akkor sem látja az ellenség. Ezt mindig a szívkilövés után, hogy ne tudja megcélozni, közben a fegyverek is javulnak. Ezért neki csak 3 SBC van, a többi helyett heathsink.
Meg azért marha jól tud repülni. És nem spórol a nyersanyaggal sem. a fegyverekbe mindig prémium lőszert szintetizál.[ Szerkesztve ]
-
-
Munkas
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #47668 üzenetére
Evvel én is egyet tudok érteni. Az olyan hardcore pilóta, aki profin körberepüli az interceptort, azt úgysem lövik meg (főleg, hogy hidegen tud menni), neki könnyebb pajzs nélkül. Én meg még csak most kezdtem a bogarászást, kb. annyit tudok, hogy elmegyek az interceptor mellett, és közben FA off, és ráfordítom a hajót, korrigálok amennyit tudok, ezalatt 3-4-et rálövök, FA on, aztán gyorsan mögé repülök, és újra. Csak közben nem mindig látom át, hogy milyen irányban és sebességgel mozgunk is egymáshoz viszonyítva, és ha jobban becsúszok elé, akkor gyakran én is bekapok egy jó nagy sebzést. A pajzs ilyenkor sokat segít.
Szerintem többször annyit fog fel a pajzs, mint amit közben bekap a hull. Prizma shielddel csinálom, és 3-4 azonos kategóriájú shield cell is el szokott fogyni mire, az összes szirmát letépkedem a cyclops-nak. Az kicsitt több mint pajzs full hp-ja. A hullnak meg a fele szokott lefogyni a végére, igaz, azt is javítom közben. Ráadásul a boostolt pajzs még jóval erősebb is mint a hull. -
gabranek
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47658 üzenetére
Eljöttem az Asterope rendszerbe (közben egy Anacondát raktam össze, hogy tudjak materialokat is szedegetni a sok limpettel). Viszont jó lenne az alien vadászatot küldetések keretein belül csinálni, nem csak úgy céltalanul. Körberepkedtem a szomszédos rendszereket, hátha valamelyik kínál Thargoidos küldetést, de sajnos semmi eredmény...létezik erre valami kereső, amivel egy adott rendszerbe szóló küldiket tudnám listázni?
田中れいな
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47670 üzenetére
Hogy mik vannak: egy Hydra solo kill, éééééééés mit látok a hajó ikonja körül?? Hát három kék karikát
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Jó, persze akik CSAK Interceptorokra mennek, ÉS olyan a vezetési stílusuk hogy jobban bejön nekik a 0 pajzs összeállítás, annak az a kifizetődőbb. De nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy mondjuk egy nagy hajón, aminek 8 azaz NYOLC utility helye van, teljesen felesleges lenne felpakolni egy G5-re mérnökölt barbi/bi-weave pajzsot +exp.eff. ami tud akár 7-8-as méretű is lenni egy darab árva 5-ös HRP árán és hasonló boostereket, aminek a helyére pajzs híján csupa-csupa hasznos kütyüt lehet... ja nem, lófszt se a SFN-en kívül Majd esetleg ha lesz olyan AX point defence, ami leszedi a caustic missilet vagy akár a swarmból is valamennyit folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Snoke
tag
válasz [HUN]NIMROD #47668 üzenetére
Igazad van, erről biztos nem tudnak az AXI group tagjai, akik folyamatosan thargoidokkal harcolnak és harcoltak már évek óta, náluk vannak a legjobbak a kategóriában. Egyik sem használ pajzsot, de majd szólok nekik, hogy szedjék össze magukat.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Mivel ő scoutok ellen akar menni, azért a pajzs nem teljesen elhanyagolható. Igaz hogy azok is átlövik, de nem keveset így is levéd belőle, és ez az interceptoroknál is így van. Valahol régebben olvastam, hogy a SG modulhelyére pakolt 1 db HRP nem ad annyi plusz hullt, mint amennyit a pajzs levesz a sebzésből. Ha viszont nincs SG, akkor banálisan egyszerű a silent runninggal túlhevíteni, semmi modul meg módosítás nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Snoke
tag
válasz cabala1 #47665 üzenetére
Az a szánalom, hogy az általad leírt hibák már az azimuth hullám előtti thargoid cg-k idején is pont ilyen volt. Nem jöttek csak scoutok ax cz-be meg ilyenek és sok más idegesítő bug. Kiadták ezt a patch 14-et és ugyanúgy benne hagyták ezeket, pedig az egész patch a thargoidokra épül. AXI beadta ezeket a hibákat nekik, mi fel vote-otuk és benne is van a patch leírásában, de mint "known issue". Érted, tudnak róla, vizsgálják, aztán majd egyszer valamikor lehet javítják. Ha nem, akkor meg így marad.
[ Szerkesztve ]
-
Snoke
tag
válasz gabranek #47654 üzenetére
Thargidok ellen pajzs nélkül szoktunk menni, mivel keresztül lövik simán, kb semmi értelme. A causticot silent running móddal égetjük le, plusz ha van beam laser overcharged, vagy long range-re mérnökölve és termal vent experimentallal. Ilyenkor ha mellé lősz vele melegszik mint az állat. SCB nem thargoidok ellen való, és véges számú a felhasználhatósága is. (4x)
-
cabala1
tag
válasz 5150head #47663 üzenetére
Nekem is most totál elment a kedvem az egésztől. Pedig ez egy tök jó irány volt a számtalan bug ellenére:
- láthatatlan interceptor
- befagyó üzenetek a társaknak
- nem resetelő instance
- csak scoutok jönnek
- vagy egyáltalán nem jön semmi... stb.
... de mégis végre írthattam a rovarokat és nem egyedül, hanem szépen wingben csak úgy szállt a levegőben a csillámpor!Ha ezek javították volna mondjuk egy hónapig én most tuti el lettem volna... erre beszántják az egészet. fck
-
5150head
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47661 üzenetére
Nem kell ezen meglepődni.
A thargoid háború első hetének előrehaladását is resetelték.
Szóval amit az elmúlt egy hétben a playerek elértek a szimulációban a thargoid háborút illetően, az ment a kukába...
És ez így lesz minden héten: ha egy hét alatt nem sikerül 100%-ban egy rendszert megmenteni (progress bar) legyalulják az addig elért eredményeket az adott renszerben -
cabala1
tag
válasz gabranek #47656 üzenetére
Gabranek: egy gyors hajóval valóban az a legjobb, hogy azonnal "megadod" magad, tehát leveszed nullára a sebességed, amikor visszatérsz normál térbe, akkor boost-boost-boost és ugrás el. Ha nullás sebességnél interdiktol bárki, akkor az FSD is pikk-pakk visszatöltődik.
Ha AX turreteket pakolsz fel interceptorok ellen - azzal az a gond, hogy ahhoz, hogy ezek autoturret módban jól működjenek - le kell Xeno szkennelni előtte hogy lásd melyik "Heart Exterpt"-elt. Ez nekem vagy 5 perc, sokszor elvesztem a türelmem mert 500m-en belül kellene tartani az interceptort tíz másodpercig, ez meg izeg-mozog, búsztol össze-vissza. Mondjuk ezen igazán fejleszhetne már a Ram Tah!
Van, hogy inkább visszapakolom a Gauss-t - és ezzel a Caustic is megoldódik, mert 2 négyes lövés elég a leégetéséhez.
Tegnap este még a Farkas Oasis és Wolf Orbitalban lövöldözgettem (nem tudom észreveszitek-e a magyar vonatkozást), most meg egy Rescue Shipen ébredtem az Enayex rendszerben. Nem tudjátok mi történt? Megpusztult a HIP 23716? A napi 1 milliárd lövöldözésre egész jó átlag volt eddig naponta, mennék vissza
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz scyllafren #47660 üzenetére
Értem én ezt, csak ez így aljasság (lenne, ha tényleg ez lesz). A felszorzott szintek és a felszorzott jutalmak mit sem számítanak abból a szempontból, hogy ha én a régi rendszerben voltam valahol, akkor most is halál pontosan ugyanott kéne lennem százalékosan, és onnan folytatnom. Ebből így kimarad az, hogy a már meglévő, alacsonyabb áron leadott tapasztalati pontokat (ami ezek szerint kreditben van mérve) IS felszorozzák. A példádban az eddig gyűjtött 2milliómnak 20millióvá kéne változnia (persze nem kéne kreditben is megkapnunk!! csak mint exobio XP), amivel pont jó helyen lennék: ugyanúgy ~11% a lvl3 felé (régen 1->2->10, most 10->20->100)és az újonnan megszerzett 8M-val összesen 28M-m lenne, nem felkapaszkodnék vele 2+8=10M-ra.
De mondom, szerintem nem ez van, valami trükközést azért kellett csinálniuk, mert voltak akik a 14 és a 14.01 között leadtak felszorzott jutalmakat a nem felszorzott fokozatokra, és így haladtak brutál módon a ranglétrán. Csak valamit megint benéztek. Akár úgy amit írsz és én itt fentebb, csak ezt is nagyon gyorsan orvosolni kellene, mert ez meg valóban a ló túlsó oldalára való szokásos átesés lenne.
-
scyllafren
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47653 üzenetére
Akkor leirom maskepp:
Vegyunk 5 fokozatot:
1: 0-1 millio
2: 1-10 millio
3: 10-50 millio
4: 50-200 millio
5: 200 millio felett.Neked volt 2 milliod, az lv2. Namarmost ha felszorozzak az osszes szamot 10-el,akkor 0-10 millio es 10-100 millio lesz az elso ket szint.
A valtozassal te lv 2-es maradsz(nem esel visszal lv 1-re), de semmit se latsz, amig 8 extra milliot ossze nem szedsz. Ezert "nulla" a csikod.
Ugyanigy, ha pl lenne 55 milliod, az lv 4, a 10*-es szorzoval, viszont csak lv 2-es lennel. Es 500 millio pontig szinten nem mozdulna a csik 0-rol. -
Munkas
aktív tag
válasz gabranek #47652 üzenetére
Én meg inkább stratégiai játéknak játszom az Elit-et, ezért hajókat is szeretek építeni.
Melegítésre a legegyszerűbb a silent runnig (alapból a Delete gombon van), akkor nincs hőkibocsátás, minden bent marad, pár lövés és 200%-on lesz, utána ki kell kapcsolni), csak az leveszi a pajzsot is., de a scoutok sokat nem szednek le a hullból se amíg visszaépül.
Az interceptorok ellen nagy divatja van az ún. hideg build-eknek. Azokra nem tesznek pajzsot, hogy nehezebben fogják be a hajót (mert ha nem lőnek, akkor a pajzs a fő hőtermelő). Ezeknél egyszerű így melegíteni. Csak meg kell tanulni hozzá flight assisst nélkül is jól repülni, mert ott nem megy a szemtől szembe ki bírja tovább harcmodor, az interceptort meg csak szemből lehet lelőni. Én ebben nem vagyok olyan jó, így pajzsos Cutterrel lövöm őket. A hideg Chiftan-nel (kb. a te Krait-edhez hasonló, csak kezelhetőbb némileg kisebb tűzerő árán) ugyan könnyebb, de kockázatosabb.
Ha nem melegszik rendesen a hajó (elsőre nekem is furcsa volt, hogy néha ilyen célja is van az embernek), akkor az erőműnél a thermal spead-et szedd le. Mivel energia biztos jön elég a 7A PP-ból, stripped down lesz a legjobb, ha mégis kell még több, akkor monstered.
Meg folyamatosan kell lőni, amíg nem lesz újra szép narancssárga a hull kijelző, mert a hajó is folyamatosan próbálja hűteni magát.
De a caustic effectet elég lassan szedi a hullt. Ha nem akarsz/szoktál lőszert szintetizálni, akkor nem kell foglalkozni vele, biztos tovább kitart a hull, mint a lőszer, és a bázison majd kijavítják. Ez esetben az AFMU sem kell, tegyél be helyette egy supercruise assistot, és ha tudod maxon használni, akkor pikk-pakk megjárod a legközelebbi bázist.Thargoidos rendszerekben most ok nélkül is kiapják az embert a hipertérből. Régen ’asszem kellett vinni egy szívet a raktérbe, hogy támadjanak. Most maguktól is csinálják. A legegyszerűbb, hogy hagyjuk magunkat: ha jön az interdiction, akkor megállni, úgy gyorsabban hűl vissza a FDS, mintha max sebességgel szednek ki. Utána boost, ezek a hajók gyorsabbak a thargoidoknál, könnyű otthagyni őket, és ha lehűlt az FSD, akkor tovább menni.
Thargoidok elég jók interdiction-ban. Eddig, csak akkor tudtak kiszedni az NPC-k, ha én is akartam, most meg a Cuttert is kiszedték. Pedig annak a mass factora maximális, gyors is, még valamennyire fordul is a hipertérben.[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz gabranek #47656 üzenetére
Jaaaa, ez valami új. Akkor nincs rá trükk. Illetve talán ha másik rendszerekbe mész, mondjuk azokba ahol eddig is voltak a Maia környékén, pl Asterope: a csillag mellett van állomás meg sok FC, és hemzsegnek a threat 4-5 források, amikben 4-8 scout jön. (5-ösben lehet néha küklopsz is, akkor futás)
-
gabranek
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47655 üzenetére
Mármint a thargoidok szednek ki folyton. És sajnos nem a scoutok, hanem nagyobb hajók. Azok ellen meg nem sokat ér a Krait (megpróbáltam )-
田中れいな
-
-
gabranek
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47653 üzenetére
Tényleg, a shield cell bank kiment a fejemből, köszi
Egyébként annak van valami trükkje, hogy hogyan kell eljutni a rendszeren belül egy konflikt zónába? Mert folyamatosan ki akarnak szedni/kiszednek SC-ből és mire eljutok a konkrét harchoz, már eléggé le vagyok amortizálva.田中れいな
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz scyllafren #47651 üzenetére
Na ha ez így lenne, akkor az is orbitális kicseszés, mert a mondjuk 5milliós szinthatárban a 450k nem 45%, hanem csak 9%!! (És továbbra sem értem, legalább azt a 9%-ot miért nem látom, miért tűnik úgy hogy visszaestünk a szint legelejére.) A korrekt az lenne, ha a meglévő előrehaladást felszoroznák, hogy százalékosan ugyanott legyen. Az unlockok iszonyatosan hidegen hagynak, a lényeg a befektetett idő, ami így kárba veszni látszik.
gabranek: a SCB talán a legjobb ha direkt sütögetni akarunk, legalább a pajzs is töltődik, a lőszert meg amúgy sem pazarolnám. Opció még a silent running bekapcsolása, de akkor a pajzs leesik. Konkrétan caustic leszedésére van controller(+limpet tehát cargo is kell), és szvsz nem harc közben kell csinálni, hanem utána.
-
gabranek
senior tag
válasz Munkas #47639 üzenetére
Köszi Munkas, remek leírás. Én általában kész buildot veszek alapul és azt próbálom magamhoz igazítani. Nincs türelmem sajátot összerakni.
A caustic damageot csak túlmelegedéssel lehet leszedni? Mert közben egy beam lézeres hajómat alakítottam át scout vadásszá (lézereket leszedtem, helyette mentek a 3E turret cannonok), de szinte semmit nem melegszik. Van esetleg olyan modul ami direkt arra való, hogy megsüssem a saját hajómat?田中れいな
-
scyllafren
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47648 üzenetére
Nem pont ugy nerfeltek: (a te szamodat hasznalom)
ha 1.45m-nal voltal, az ugy maradt, de Elite I-et felvittek 5 millara, ergo addig nem latsz semmit, amig az 5 milla pontot el nem ered.A te pontod maradt, a hatarok valtoztak, de vissza nem esel, igy nem vesztesz unlockolt dolgokat.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Remélem én is hogy bug, meg hogy vissza is adják. Most 5 napos a válaszadási idejük... Csak akkor ezek szerint amit kiírtak a frissítési naplóban, az nem ad magyarázatot a jelenségre akárhonnan is nézzük
-
duvi
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #47648 üzenetére
Csak tippelni tudom, hogy vagy bug, vagy megint átestek a ló túloldalára a nerffel
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem kötözködés, csak a tapasztalat: ez a mondás sem indokolja azt hogy miért tűnt el az eddig kijelzett érték? Érteni vélem a szándékukat azzal kapcsolatban, hogy aki most ez elmúlt pár napban irdatlanul megtolta a leadásaival az exobio fejlődését, annak a kijelzett értéke marad ott ahol van és egészen addig nem mozdul előre, amíg a visszacsökkentett számai újra el nem érik ugyanazt a pontot. De nekünk éppen hogy eltűnt a kijelzés, én még csak nem is adtam le mostanában semmit. Mondjuk ha az Elit 1.000.000 pontnál volt, az Elit I meg 2.000.000, akkor én réges-régen 1.450.000-en álltam, most meg újra 1.000.000-t mutat. Én mit érjek utol? Mert úgy néz ki, hogy kezdhetem elölről mászni az E I felé vezető létrát nulláról. Vagy aki E I-ről E II felé haladt, mondjuk volt neki 2.999.999 pontja és már csak 1 hiányzott a szintlépéshez, most visszaesett 2.000.000-ra a kijelzés szerint stb.
-
duvi
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #47646 üzenetére
Elvileg most úgy módosították, hogy amíg nem éred utol az aktuálisan kijelzett szintedet, addig nem mozdul a csík. Nem saját tapasztalat, mert én már csak olvasom a híreket.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
+ csigi: Ezt értem, de nem arról szól hogy aki most pár nap alatt adott le valamit az U14 és a 14.(0?)1 között, az legyen korrekt mértékű XP? Nekem ami lenullázódott, azt már hónapokkal ezelőtt csináltam, köze nem volt a frissítések okozta káoszhoz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz [HUN]NIMROD #47643 üzenetére
Nekem is, lenullázódott az Elite I csíkom.
Ha jól értem a rang megmaradt, a csík meg majd utoléri később.
Gondoltuk, hogy ez lesz.nofene
-
duvi
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #47643 üzenetére
Az utolsó javításban durván nerfelték.
"Balancing:
Exobiology rank requirements have been adjusted to correctly account for their adjusted balance.
Developer note: Your Exobiologist rank progress may appear to be greatly slowed until your next rank is achieved in order to adjust to the new tiers." -
[HUN]NIMROD
senior tag
Nálatok mi lett az exobio rang csíkjával? Nekem eltűnt az a kb 45%-nyi XP, amit még nagyon régen gyűjtöttem az Elit fokozat fölé, teljesen lesötétedett a vonal.
-
Munkas
aktív tag
válasz gabranek #47638 üzenetére
Snoke, Kösz!
AX Scout hunter:
Azt nem kell agyon mérnökölni. Felrakod a 4 AX multicannon-t, a többi meg amennyire sikerül: core compontetk csak pénzbe kerülnek, ha nincs elég, elég 1-2 szintet mérnökölni rajtuk, azok nem drágák. Nyilván először azt ami lényeges: PP-t addig, hogy legyen elég energia, ha nincs meg, akkor thermal spread helyett monstred legyen (aztán később majd visszarakod), bár ez a build amúgy is nagyon melegedős lesz, lehet, hogy jobban jársz ha az FSD-t 3. a Shield boostereket 2. helyre rakod az energiasorrendben. A többi kb. lényegtelen. Annyi amennyi jut rájuk. Thruster számít még, ha nem tudsz jól repülni, de a Krait alapból is jó fordul.
Ha van rá nyersi, akkor Alap 5A FSD helyett, közben már feletelálták az Engineered FSD V1-et (az is 5A-csak jobb), de a harcmezőn nem számít.
Az optional-t én máshogy csinálnám:
Decontamination limpet nem kell. Lősz pár sorozatot a levegőbe (űrbe), attól felmegy a hőmérséklet 150% fölé és eltűnik a caustic effect. A limpet lassabb, használata közben nem lehet nagyon száguldozni sem, mert lemarad és lelövik, főként meg elvonja a figyelmed a harcról. Ha akarsz matikat szedni, akkor inkább collectort tegyél helyette. Ha nem, akkor a raktér és a limpet kontorller helyére is hull reinforcmentet.
1A AFMU helyett, inkább 3A-t egyél fel, mert ha javítani kell az 1A semmire se elég, olyankor elég figyelni közben a modulok kapcsolgatására, nem minden második javítás után még „lőszert” szintetizágatni az AFMU-ba. De scout-ok ellnen nem nagyon fog kelleni.
Module reinfocmentből egy is elég. A scoutok úgysem fogják átlőni a hullt. Abból csak akkor kell a Guardian fajta, ha interceptor ellen mész, amúgy csak a hud zavarást csökkenti (ami kb. lényegtelen). A hull megerősítések mérnölöését sem kell kimaxolni, csak HP-t ad, amivel nem lesz baj elég, ha kerülöd a felrobbanó scoutok korrozív felhőjét.
Shield boosterekre ugyanaz vonatkozik, a nagyobbak csak puffert adnak (mert a nagyobb pajzs arányosan lassabban is töltődik), amúgy meg viszik az energiát, bár 7A PP bírni fogja.[ Szerkesztve ]
-
Snoke
tag
válasz gabranek #47635 üzenetére
https://elite-dangerous.fandom.com/wiki/AX_Multi-cannon
Itt a lista, ahol tudsz venni. Úgy emlékszem a moduloknál lesz az experimental-ok között.
[ Szerkesztve ]
-
gabranek
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47634 üzenetére
1 órája túrom az állomást, meg a googlet de esküszöm nem találom. A technology brokernél sincs, meg az outfittingnél sem. Gondolom nem az advenced multi cannon az, ugye?
田中れいな
-
Leslie33
tag
válasz [HUN]NIMROD #47620 üzenetére
Na ja. Már csak meg kellene tanulnom egy ilyen shieldtank hajót összerakni. A mérnököléssel is még csak gyerekcipőben járok, nem is beszélve a Guardian cuccokról... De majd eljön ennek is ideje, remélem marad még levadászni való Thargoid és nem irtják őket ki a rutinos játékosok.
Az igazság odaát van...
-
VikMorroHun
őstag
válasz Munkas #47630 üzenetére
Első ránézésre Users\(felhasználónév)\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings\Custom.4.0.binds - gyorsan el is mentettem, nehogy elvesszen egy frissítésnél.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Munkas
aktív tag
Valahogy így menteni is lehet a beállításokat?
Pl. irányítást néha tönkrevágja a játék (visszaállítja alapra).
Legutóbb épp kihagytam pár hónapot, és az alap beállítás fogadott, már nem is emlékeztem potnosan mindenre, hogy mi mi volt. Játék közben már a többsége beugrott, de nem volt jó egy hétig minden addig még nem használt dolognál az optionst állítgatni. -
Sztyepadzso
őstag
válasz 5150head #47614 üzenetére
Most látom itt a nevem: Kiderült hogy az epic-nél volt a beléptetési rendszernél világszerte hiba. Egyszerűen beszart. Emiatt nem tudott senki a saját játékával játszani(ráadásul volt valami nagy Fortnite event, amire ment mindenki, aztán csak töltögették login adatokat, mindhiába.De legalább most már jól meg tudom különböztetni a banánt az ananásztól, ha tányéron van.
-
Snoke
tag
-
4580693
senior tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Jó pár hónapos kihagyás után beléptem a gaméba. Olyan randa felülete lett, hogy ihaj. Mentem az optionsba, ott megpróbáltam egy nekem tetsző beállítást taláni. Sajnos hozzá nyúltam a field of view csúszkához. Na, erre teljesen elrontottam ezt a beállítást, viszont vissza az Istennek sem engedi.
Van erre értelmes megoldás vagy megint bughalmaz az egész játék?
Ja, csak a Horizonssal játszom, az Odyssei nem érintett meg különösebben. -
Sztyepadzso
őstag
válasz [HUN]NIMROD #47624 üzenetére
Köszönöm neked és @5150Heasnak is!
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz Sztyepadzso #47621 üzenetére
Ezek a dolgok nem változtak, csak bővültek. A teljes kör ami közelebb van, annyit jelent hogy van légköre. A fél körív kijjebb pont azt jelenti, hogy le lehet rá szállni. Ha Horival szállsz le akkor csak SRV, ha Odyval, akkor gyalog is kiléphetsz. Plusz Odyban megjelennek a kék színű települések is, nem csak a narancs városok. Valószínűleg a légkörös plusz félkörívesre nem enged Horival, de próbáld ki, akár működhet is, pláne hogy most már a H motorja is az Odyé lett. Ami bolygó körül nincs félkör, arra korábban se meg most se lehet leglideolni, ezért dobott ki normál térbe mindig is egy bizonyos közelségnél. Ez összesen 4 variáció: semmi, csak az egyik, csak a másik, mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
válasz Sztyepadzso #47621 üzenetére
Az Odys bolygó volt. Oda nem tudsz leszállni.
-
Sztyepadzso
őstag
Figyu, egy kérdés. A system mapban három bolygólégkör-ábrázolás van:
Vagy semmilyen kék cucc nincs körülötte,
Vagy egy kék ív
Vagy egy teljes kék kör
Nekem csak Horizons van de úgy rémlk, hogy amin ív volt arra annak idején nem engedett leszállni. Most ez hogy van? Mert odamentem egy ilywn semmilyen rocky bolygóhozy elvileg légkör nélkül, erre ahogy közeledek, kidob, hogy too close, de leszállni nem tudtam. Mire tudok?!Szerk:
Nem hülye vagyok, laposan minimális SC sebességggel mentem, kétszer is próbältam[ Szerkesztve ]
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz gabranek #47619 üzenetére
Csak AX fegyverek sebzik őket, ez a lényeg. Scoutokat valamennyire lézerrel is lehet, de 4 db tornyos AX MC pillanat alatt ledarál egyet. Interceptoroknál meg van ez a szívkilövős móka, amit Gaussal a legjobb csinálni hull- ÉS shieldtank hajóval.
[ Szerkesztve ]
-
gabranek
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47618 üzenetére
Kár. Reméltem begyűjthetem és eladhatom őket
Egy ideig most exoztam, de azt hiszem visszamegyek a bubiba és bepróbálkozok a thargoidok ellen...A guardian modulokat kell felszerelni ellenük?
田中れいな
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz gabranek #47617 üzenetére
Semmit (egyelőre?). Ezek még az invázió előtt jelentek meg, és ilyen hangulatépítő szerepük volt, hogy a bogarak készülnek valamire. Valószínűleg ezek a T anyahajók utazás közben.
-
gabranek
senior tag
Egy rendszer scannelésénél néha találok úgynevezett Rouge signalokat. Ezek micsodák? És mit lehet kezdeni velük?
田中れいな
-
gabranek
senior tag
"Egyébként megsúghatnád hogy mi az titkos mód amivel 1mrd-ot összeszedsz carrier nélkül egy nap alatt, mert nekem az afk build se működött úgy ahogy elvárnám: elég lassú ütemben jöttek a kalózok, szóval ezen is már nerfeltek egy nagyot."
Amikor legutoljára próbáltam kalózirtással simán össze lehetett lövöldözni 7-8k ezret pár óra alatt. Ezt nem res. siteokban csináltam, jobban szerettem a küldetés helyszínén harcolni...ott nem durrantok bele véletlenül egy civil seggébe Ennél inkább a küldetések összeguberálása volt a macerás, az időm többszöröse ment el rá, mint magára a harcra.田中れいな
-
Munkas
aktív tag
A túl könnyű fejlődésen már én is sokat keseregtem. Régen még hogy örültünk egy-egy jobb modulnak is, most meg minden van, csak körbe kell járni a mérnököket és tesztelni, hogy min kell változtatni. Emiatt a küldetések is kiüresedtek.
Volt maikor avval szórakoztam, hogy vettem új acc-ot, és próbálgattam, hogy mennyi idő alatt lehet felhozni. (valamikor itt a fórumban is írogattam róla). A lényeg:Kicsit furcsán fejlesztik ezt a játékot. Amikor elkezdtem, több hónap kellett mire felfejlődtem, és a játék nagyobb részét kijátszottam.
Most mikor újrakezdtem, 4 óra után vettem egy Asp Exp.-et, és még 4 óra és már a Pythont fejlesztettem. Ez egy nap alatt megvolt. Másnap megint 8 óra játék után, már az engineereket unlockoltam és tettem fel az első-második szintű fejlesztéseket.
Itt töröltem is az állást, mert a pénz és a nyersanyag már csak farmolás kérdése. Nem speedrun stílusban, csak kicsit előre is gondolkozva, de kényelmesen játszva, hogy érdekes legyen. Jó, csak kevés küldit vettem fel, nem lett számottevő rangom, nem lőttem thargoidokat, és a Guardian cuccokra is kellett volna még egy nap. De mégis olyan furcsa, hogy ennyire egyszerű lett a játék.
Tehetnének bele valami választahó nehézségi szintet, olyan fékekkel, hogy legyen értelme a pénznek.Az afk bulid a legegyszerűbb, mert nem kell monoton küldikkel farmolni. Én még közepes afk buildet is csináltam. Igaz, csak low res-ben életképes, de az farm szempontjából lényegtelen (szintén volt itt valmikor), kb. ez tartozik ide:
Arra jutottam, hogy három közepes hajó tud hangárt vinni és ezek közül a Federal Gunship a legjobb fegyver elrendezésű. De pl. mindkét Krait is jó lehet, csak rá kell ülni egy aszteroidára. Mondjuk tapasztalok alapján akár egy Python vagy Mamba is életképesnek tűnik. Előbbi nagy pp és sok modulhely miatt, utóbbi meg a 6 unit slot miatt.
A Gunship-nél a 6-os pp-t muszáj overcharge-olni, csak az meg melegszik. Most 3. szinten van, de lehet, hogy 2. szint is elég lesz. Az energia igény miatt a sokat fogyasztó cuccok D kategóriások, a PD kivételével mert az ugye max charge-os. Persze minden mérnökölve van 4 szint körülire (annyira nekem sem megy jól, hogy 5 grade cucokkal teszteljek).
Low res-re optimalizálva a thermal resitance elsődleges: 6 C-biware shied gen. thermal res + fast charge. Ehhez 2 thermal booster. A harmadik full resitance booster-hogy azért a többi resitance is elérje a 40%-ot, mert mostanában azért néha belénk jön az ellen. A 4. slot meg kell a PD-nek.
A fegyverek beam lézerek, mert kell a tűzerő (itt kevés a hardpoint). az alsó 3-as efficient, thetmal vent, a többi overcharge, thermal vent, ill. a fent az egyik kicsi long range, hogy a messzebb bohóckodó kalózokat is behúzza.
Az optional internal-ok: shield, hangár, a többi meg shield booster és egy sotrage. Ill. egy fuel tank javíthatja még a kényelmet, mert az 4C kb. 10-12 órára elég. Meg a kis helyeken meghagytam a cruse assist-ot és a dock. computert, mert lusta vagyok.Érdekes módon az első éjszakát is túlélte véletlenül (persze előtte volt néhány rövidebb teszt, de még nem volt ennyire szofisztikált a build), de csak azért, mert egy PD jutott rá, így a néha áttörnek a limpetek és fogyott a cucc a raktérből, aztán egy idő után elfogyott a lőszer, amitől oda lett a maradék a csali is, és utána nem támadták.
Az a verzió még olyan volt, mint a hőskorban a versenyautók, mindene lógott mire célba ért:
Az energia igény miatt nem tudtam letolni a heat efficiency-t, amitől melegedett: fegyverek és pajzsok is 50-60%-ra amortizálódnak.
Az energia mellett az üzemanyag is kevés volt, éjszakára le kell kapcsolni a nem használt eszközöket, de mondjuk AFK esetén nem hátrány, hogy pl. thruster nélkül mozdulni sem tudott.
A pajzsot többször is lelőtték róla, de nem light weight armorja volt, így bírta, de az is 40% körül volt reggelre.
A fighter pilótát is csak erre vettem fel, ő az első éjszaka alatt feljött competent szintre.Ngalinn-Mainani pároson csinálom. Ha rászán az ember egy-két órát, hogy teremjenek újabb küldetések (10 mCr alattiakat nem szoktam felvenni), akkor 300-400 mCr körül.
Ez alapból nem nehéz, mert közben mentem egy kört a mérnökök között, cserélgetni az exp. effecteket, meg néha dowgrade-elni is kell, ami újra mérnökölést jelent. Ezeket egy Phantom-al szoktam csinálni (átszerelem rá a cuccokat), mert annak van ugrótávja és tudja hordozni a Gunship felszereléseit és fegyvereit.
Valójában nem is pénz a cél, hanem Combat rank-ot fogok húzni vele, mert új acc.-ot vettem az Odyssey-hez, és annyira nem szeretek harcolni, de az építgetéshez jól jön Lori Jameson, neki kell :). A T10-ben meg nincs kihívás.10-40 MCr között van egy kill-es küldi, abból lehet 20-at felvenni. Csak sokáig tart 20-at felvenni, mert lassan termelődnek újra. Ezért nem szoktam kimaxolni.
Éjszakára mehetnek a wing-es küldik is, amik nappalra nem ideálisak, mert azokban kb. kétszer annyi kalózt kell lelőni ugyanannyi pénzért, de hosszú az éjszaka, így ott nem számít. Úgy 500 millió fölé is lehet menni.
Ez épp most fog kiderülni (eddig max küldetéses teljes éjszakás teszt még csak egy volt), csak ma meg pont csütörtök van és valamikor éjszaka volt a szerver reboot, így nem végzett a hajó, mert közben kiléptették. Reggel visszaléptem, hogy folytassa, most még kb. 200 kalózt kell lőnie, avval pár óra alatt végez.A carriereket én nagyon nem szeretem. Se a sajátomat se a többiekét. Annál értelmetlenebb dolog nincs a játékban. Egy-két napot el lehet szórakozni vele, de minden mérhető jellemzőben jobbak az adott célra épített klasszikus hajók.
Ráadásul teljesen életszerűtlen, hogy a jobb rendszerekben és környékükön minden holdon lóg belőlük 10 db. A szolgáltatásik miatt, meg kiölik az izgalmat is, mert a világ végén is lesz egy-kettő, ahol lehet dokkolni.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Skacok! Ezt a buildet már csak a guardian modulokkal tudom tankosabbá tenni igaz?
[link]
Azon agyalok, hogy vagy mégegy thermalventes beamlasert kap az egyik cannon helyett (gyorsan melegszik a gép), vagy egy Flakot a swarm miatt, bár ez utóbbit annyira nem érzem fontosnak, mert az állomás körüli thargoid harcok eléggé katyvaszosak.
Ezzel a builddel sikerült 30-35m-et összekalapozni, de azért le-le kellett szállnom javítani.
Az nyilvánvaló, hogy itt már a játék konkrétan rákényszerít hogy wingben legyél legalábbis ami a felvehető küldetéseket illeti.#47610 Munkas én ezt mind értem, csak aki már ott tart h a pénz nem számít, annak valszeg a hajói is maxosak, ergo 1-2 napig eljátszik az új tartalommal, amik gyakorlatilag semmivel se különböznek az eddigiektől, és még normális rewardot se adnak.
Minek fektetnek egy csomó energiát abba, amit nagy valószínűséggel rövid ideig fognak játszani a playerek. (most természetesen nem rólam van szó, mert nekem a thargoid harc aránylag újdonság - nem nagyon foglalkoztam vele - de ahogy néztem sokmindenről nem maradtam le )
Egyébként megsúghatnád hogy mi az titkos mód amivel 1mrd-ot összeszedsz carrier nélkül egy nap alatt, mert nekem az afk build se működött úgy ahogy elvárnám: elég lassú ütemben jöttek a kalózok, szóval ezen is már nerfeltek egy nagyot.#47611Sztyepadzso Szintén epicben és csak Horival nyomom. Nálam semmi gond sincs. Epic restart, pc restart, esetleg router/modem restart hátha vmi bekavar.
-
Munkas
aktív tag
válasz Sztyepadzso #47611 üzenetére
Nekem is van egy Epic acc-om (de az most nincs feltelepítve, így nem tudom megnézni), ott az elején volt ilyen szerencsétlenkedés. Akkor valami Epic-Frontier közti szinkronizálós problémáról halandzsált a supportos. Aztán eltelt egy-két nap és magától megoldódott.
Lehet, hogy most is valami ilyen van, mert akciós volt (van?) az ED minden kombinációban, és sokan vették meg egyszerre. -
scyllafren
senior tag
válasz Sztyepadzso #47611 üzenetére
Zard be teljesen Steamet, inditsd ujra, altalaban megoldja. Steam cache bekavar.
-
5150head
senior tag
3.8 ás 4.0 között nerf/buff változtatások is vannak?
Lehet h hülye kérdés, de azzal az engizett Krait2-vel amivel eddig lődöztem néha bugokra 3.8-ban, most 4.0-ban kétszer is úgy szétkapták az interceptorok a canopyt h csak pislogtam (fél perc alatt kb). Ráadásul az elsőnél annyira megszopatott a game, h a 7 perc (légzőpalack) alatt, 3x is kiszedett sc-ből meg ugrásból is a rohadék. Másodperceken múlt h odaérek-e a bázisra... természetesen nem értem oda...
Ahogy észrevettem, a thargoid Interdictiont meg kb lehetetlen kivédeni...Azt beismerem, h a Krait2 nem overengizett (pl nincs guardian modul reinforce rajta), de azért a fontos dolgok lvl5 vannak, + barbipajzs, gauss canon, reinforce modulok, stb
Ha van jó buildetek ne tartások magatokbanAz nem tudom, hogy bug lehet-e, de a mapen írta az egyik rendszernél, hogy a port támadás alatt, de odarepülve a rendszerben még állomás se volt...
Gondoltam ránézek kicsit erre, de el is vette a kedvem az egésztől
Az embermentést kipróbáltam 2 este is, de ugyan annyit pénzt hoz mint egy sima szállítós küldi, szóval kb semmi értelme csinálni... ráadásul itt még szarabb is, mert amíg régen a sérült állomás mellé rakta be a mentő shipet és sc-ben simán átrepültél, addig most itt 100-120ly-re kell vinni a menekülteket... idő/pénz arányban jobban kijövök ha sima árut hordok A-B között...
Úgy gondolom, ha már új tartalmat hoznak a játékba, legalább tennék vonzóvá h legyen is értelme csinálni... -
Snoke
tag
válasz cabala1 #47607 üzenetére
Nem újdonság. Halálsugár előtti CG-ket így játszottuk végig. Ugráltunk CZ-ből CZ-be, hogy egyikben legyen már valami ellenfél is scoutokon kívül. Szerverek vagy a net kód nem bír elviselni ennyi játékost egy kupacban. Olyan bugok jöttek elő a szerverek terheltsége miatt, hogy fél órán keresztül tudnám sorolni.
-
cabala1
tag
válasz [HUN]NIMROD #47606 üzenetére
Nem csak a hálózat, de bugos az egész Most éppen elfogytak a thargoidok... itt vagyunk 18-an, várjuk a hydrákat és nem jönnek csak scoutok... egyszerűen elfogytak a szíves ellenfelek... aztán volt olyan, hogy egy cyclops teljesen átlátszó volt - ki lehetett jelölni, de simán átrepültél rajta
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz Sztyepadzso #47605 üzenetére
Minden a hálózati kapcsolat miatt van. Még ha nálad teljesen rendben is van, a szerverek eléggé köhögnek.
-
Sztyepadzso
őstag
Bocs a floodért, nem volt szándékos.
De kettő dolog lenne, amit nem értek.
Az egyik, hogy hogy van az, hogy az esetek 80%-ban egy ugrás a kétcsillagrendszerközött 5-10 másodperc, a maradék 20% meg kb 1 perc. 45-55 ly ugrások lennének egytől egyig....A másik: scoopolva haladtam el a csillag körül amikor sikerült belenavigálnom a hajót a sávba, ahol megpirul. Hőmérséklet nőtt, írta, hogy emergency stop, rendben is van. Heatsinket akartam használni, de nem ugrott be a billentyű. Meg akartam nézni, mi lenne az, esc nem működött. Más működött, az nem. Közben a hőmérséklet elérte a 170%-ot, akkor dobott ki. Azaz ennyi ideig a kidobäs történt... Ndm tudtam vele mit kezdeni. Ilyen veletek is van?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #47603 üzenetére
Bocsánat, a Fuel Rats oldalán leírták
Hail to FR! -
Sztyepadzso
őstag
Kicsit gyakoroltam a Legacyban hogy mi hogy van(hétfőn jön a Hotas, ne legyek teljesen hülye), mert már elfelejtettem a dolgokat. Beállítottam a megfelelő scoopolható csillagokat, és ment is a dolog, de most, amint először beléptem a live-ba, látom,h nincs ott, ami eddig volt(de jobb oldali dolgoknak örülök).
Szóval, meg tudnátok mondani, hol találom a csillagszűrőt? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység