Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UberMutant
őstag
válasz Kecsotam #32786 üzenetére
Nálam a cooyoo quantum ok váltak be.
http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_228159.htmla TiS és a TiB , nagyon kicsik , 10180-as akkuval, ami cserélhető szükség esetén, és usbről tölt.
Az astrolux hasonló kicsi lámpája viszont gyenge kidolgozású.A nitecore TIP sokkal nagyobb ezeknél, de nem rossz. viszont a nitecore tube az műanyag, és volt ,akinek bedöglött.
az olight AAA lámpácskája is jó, de a fentieknél sokkal hosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
Gibbs
csendes tag
Én ezt ajánlanám. AAA elemmel, akkuval, vagy 10440 LiIon akkuval is megy, rozsdamentes acél, kiváló minőségű szálcsiszolt külső palást és brutális fénye van. Kb. kétszer ennyiért van ugyanez Blf. kivitelben, Nichia leddel, az még erősebb fényű. Nő rokonaimnak ajándékozgatom őket.
http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_131992.html -
-
Ra3
őstag
Szerintem a Nitecore tip jó, nekem a karácsonyi verzióból van, brutál a fénye, és elvileg 500 ciklust bír az akksija, de korábban már volt itt róla szó hogy lehet hozzá aliról kapni ilyen méretben lipo akksit olcsón. Mivel csavarral van összerakva kis kézügyességgel cserélhető.
Gearbesten 19 dollár volt az alja, pontokkal 4ezer forint körül megvan, ha nem sürgős érdemes kivárni egy akciót.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest