Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Gyerekként nekem is az volt a mottóm: Amit összeraktak, azt szét is lehet szedni.
Mára eljutottam odáig, hogy össze is tudom rakni... általábanA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
a2d2
addikt
Szerencsétlen kínaiak ugyanezt eljátszották ezzel a géppel csak fordítva: hol lehet spórolni kicsit az anyagon hogy még működjön.
Ha hosszú távra tervezel akkor lehet egyszerűbb lett volna az eredeti verziót megvenni. Főleg hogy pár órád elmegy ezzel, bár nem tudom mennyi a különbség árban, mert ugye a kutatás/fejlesztési költséget is egyből nullázzák a koppintással.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
xcvbxcvb
aktív tag
Igen ugyan az mint a ws ken onion. A szalag 305 mm hosszú mind a kettőnél. Már én néztem alin a szalagokat, csak nem tudom ez a hagyományos kvarcszemcsés mennyire jó késélezéshez. Ebben bizonytalan vagyok.
Az eredeti Ws nem kvarc szemcsés hanem valami más, talán alu oxid vagy kerámiás, de az 8-9 ezer egy szett hozzá. És egy szettből is csak 2-3 db használok, mert a nagyon durvára nincs szükség ha megvan az élszög, polírozni meg nem szoktam úgyis kimegy a konyhakések éle hamar.Van még hozzá az a fix csiszoló asztalos kiegészítő, ez az Elite Knife Sharpening Solution nevezetű megoldás [link] .Ha ilyen lenne olcsón arra beneveznék még.
Parkaside akku hibához, ma működött a hidegben az akku töltése. Kivittem feltöltve, lemerítettem a hidegbe, és vette a töltést is 5 fok volt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
Én elvagyok a parksiddal. Most futottam bele ebbe a hibába. Majd reggel kipróbálom a hidegbe még.
Van egy illetve már két csavarozóm, egy flexem, meg egy dekopír akkumlátorosból.Késéleződ nem jött még meg ? Főleg a szalagokra vagyok kíváncsi, mert azt nekem is kellene rendelni. Nekem van worksharp és elég drágák hozzá az eredeti szalagok.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi hogy utána néztél .
Akkor azért volt ilyen olcsó mert télen nem lehet használni.
Holnap lehet kicseréltetem, ha lesz még a boltba, bár nem sok reményt fűzök hozzá.Fb-on is panaszkodnak az egyik parkside csoportba:
"én vettem 2db gépet tegnap viszont este bontottam ki es az egyiknek semmi baja , a masikat még tegnap felraktam töltöre villogott a piros led és azóta is csak villog 😆 egy dekat nem töltött tegnap óta, most próbáltam bebikázni egy régi akksirol hatha észhez tért."Esetleg arról van valakinek saját tapasztalata hogy az alzás akkuk jók a parkside gépekhez ? Mintha valahol olvastam volna.
-
xcvbxcvb
aktív tag
#12594) jeni Köszi a válaszokat.
Furcsa mert a régi akku megy hidegbe, ezt meg most vettem és nem. A töltést nem vette, a fúróba rakva kb 3 mp-ig üzemelt. Szerintem 2-3 foknál nem lehetett hidegebb mert a hó elolvadt.
Elvileg ez 2023.06. havi gyártású.
Holnap megnézem a régi akku típusszámát és gyártási idejét.
Most nézem a videot amit linkeltél. Ott a csavarozóban van védelem. Nálam az akku nem megy. A csavarozó működik a régi akkuval.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
amikor 13 ezer egy Parkside gép 3 év garanciával (akkuval, töltővel, bitkészlettel), akkor nem biztos, hogy ezzel tökölnék
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest