Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Attól még aki lenézi az általad említett pistikéket még ő is túl becsülheti saját magát nagyképűen.Mindenkinél van szebb van jobb de ezért nem kell lenézni és minden nézőpont kérdése.Mindenki zsenis sem lehet de meglehet tanulni dolgokat de a többség tényleg csak átlagos marad.Itt most pl te beszélsz magas lóról pedig te is magadba nézhetnél.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz fatpingvin #38 üzenetére
És ha nincs tv-m?
-
Pityu.
nagyúr
válasz #54625216 #33 üzenetére
Hát é pl nem vagyok mai fiatal még volt comodore 128-asom meg 486-os gépem de én már akkor imádtam, a számítógépeket gyerekkoromban és pl jobban értek hozzá dolgokhoz mint sok fiatal akiknek kb annyi,hogy megnyitom a facebookot meg ilyesmi.Jó nem vagyok programozó de szeretem szerelni,telepítgetni meg már rengeteg programot kipróbáltam szóval tapasztalatom is van a dolgokban,anno tanítottam időseket is a számítógép kezelésére.De ugye az embernek mindsig van mit tanulnia élete végéig.
-
Pityu.
nagyúr
Ezt elhiszem de elejétől kezdvbe követem az internertet és ma már mindent felgyorsulva látok és,hogy még jobban ömlik a szemét ránk mint pár évvel ezelőtt.
-
Pityu.
nagyúr
Néha elém kerül a tiktok de sokszor elborzadok,hogy mindenki sztár akar lenni tele van idiótákkal meg olyan emberekkel akik nem jó példát mutatnak a fiataloknak vagy éppen csak marhaságokat jelentéktelen dolgokat csinálnak,sajnos sok hülye még példakép is lesz.De amúgy lassan ez mindn ilyen oldalra igaz lesz mint a youtube vagy facebook,bár a youtubon még több a hasznos dolog.Itt a mai világban az emberek szabadon garázdálkodhatnmak bárki lehet coach,vagy életmód tanácsadó,vagy bármi vagy jönnek a hogyan legyél gazdag idióták meg még lehetne sorolni,de az értékes dolog sajnos kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest