Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Közben refundolta a teljes összeget, megnyugodtam
Ilyen szempontból legalább korrekt volt... -
lowzor
veterán
válasz Visormail #57297 üzenetére
Sokszor olyan torz a hang a basszusnál, hogy legszívesebben széttépném az egészet. Kétlem, hogy bejáratás ezt megoldaná. Én nem akarom 30-50 órát hallgatni ezt a szart. Eredeti Sennheiserek gyönyörűen szóltak már az első használatnál is, sőt éreztem is rögtön az előrelépést pl a CX300II-nél a CX300 után.
3 napja van a teljes összeget refundolni ennek a szemétládának, aztán ha nem, akkor írok az ebay supportnak. 10k-t fizettem 1 darab szemétért.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Visormail #57290 üzenetére
Tegnap egész este hallgattam, de egyszerűen szar. Sokszor a basszusnál pl úgy torzít, mint az állat. Az összes eddigi Sennheiserem jobban szólt, már a kibontás után is.
Ezenkívül amik különböznek az összes eddigi Sennheiser cuccommal szemben:
-világosabb árnyalatú a kék a dobozon
-a kábele vékonyabb
-a típusjelzése csálén van benne, meg tök más anyagból van, mint az eredetiken
-a hangerőszabályzója egy nagy szar, ha nincs maxon, akkor felemásan szól a füles
-a kis bőr táskáján tök máshogy néz ki az "S" felirat, mint a többin, a belső varrása is más, meg büdös belül
Ezek után mondja valaki, hogy nem fake.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Közben felajánlotta, hogy visszafizeti a felét:
"Headphones shipped directly from the factory, there is no proxy authentication, so the same quality and price concessions,such as satisfied with the product, we refund AU$24.88 to you, I hope satisfactory service, thank you!"
Szerintem ez is kamu, biztos hogy nem eredeti. Van egy eredeti CX300II-m és az jobban szól, mint amit most kaptam, pedig a CX400-nak kéne jobban. A kép fülest összehasonlítva is szembeötlő különbségek vannak, a tartozékok és a csomagolás között meg pláne. Nekem az egész pénz kéne vissza, mert ez így nem ér semmit. Viszont ha nem fogadom ezt el, lehet hogy nem fogok semmi visszakapni. Nem tudom, mit csináljak
-
lowzor
veterán
válasz KamuMazsola #57273 üzenetére
Tudom, genuine van a hirdetésben. A címében is szerepel nagy betűkkel, meg benne is. Olyat írtak az értékeléseinél, hogy nem küldi vissza a pénzt az eladó, meg nagyon gyatra a kommunikációja, de ha hazudik a hirdetésben, annak kéne lennie valami következményének.
-
lowzor
veterán
Ebayen keresztül indítom a refundot, az jó? Paypalen nem találom az opciót. Request a return/ doesnt match description or photos-t választottam.
-
lowzor
veterán
-
lowzor
veterán
Hali
Vettem az ebay-en egy Sennheiser CX 400II fülest, de szerintem fake, amit kaptam. A kis táskája, meg annak a csomagolása teljesen máshogy néz ki, mint az eredetié. A hangzásával sem vagyok annyira elégedett. A hirdetésben, sőt a hirdetés címében is nagybetűkkel ki volt írva, hogy eredeti. Szerintetek ha indítok egy refund-ot, van esély rá, hogy visszakapom a pénzem?
Most látom: Az értékeléseinél más is jelezte, hogy fake-et kapott, kár, hogy nem néztem meg vétel előtt...Szerintem nem sok esélye van, hogy visszakapom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest