Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #71018 üzenetére
Azért a biztonság kedvéért átnézegettem amiket linkeltél és kicsit megbabráltam az accountom, mert nekem is mutatta most a bankártyát a paypal résznél az ebay-es fizetésnél, de most ismét kéri a paypelbe való bejelentkezést, ha fizetni szeretnék. Köszönöm a segítséget V/ !
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Sajnos vásárlásnál belefutottam én is a "végtelenített verifying"-ba. Kipróbáltam az itt leírtakat, de nem akart beválni. Szóval leválasztottam és a paypal accountom az ebay fiókomról és nem kapcsoltam össze és úgy mentem a fizetéshez, majd megadtam a paypal adataim sokadjára, megkérdezte, hogy emlékezzen-e rám és sikerült a vásárlás.
(Azért írtam le ezt, hátha valaki szintén belefut ugyan ebbe a problémába és hátha ez a hsz. segít neki.)
-
KISDUCK
addikt
Sziasztok kedves fórumtársak!
Rendeltem egy kis értékű csomagot (2k HUF Ventilátor + hőpaszta) meg is jött a csomag, de sajnos a paszta nem volt benne. A paszta értékét szeretném visszakérni. Ebayen meg is találtam a "valami bajom van" ötös listát. Ami érdekes számomra az első opció: 1* szeretnék a csomagommal kapcsolatban üzenni az eladónak (I have a question about using my item or I want to send the seller a message) és a 4* nem azt kaptam amit rendeltem (I received an item that wasn't as described), de az utóbbinál nem látok üzenetbeírást és nem akarok rányomni a refundra, mert félig megjött amit rendeltem. Szóval mit tanácsoltok mit tegyek?
üdvözlettel és köszönettel:
KISDUCK -
KISDUCK
addikt
A nyelvtudásom szegényes és azt szeretném kérdezni, hogy ehhez kapok szerintetek tracking numbert?
Azt látom, hogy DHL-lel küldik, ami ha nem tévedek a német csomagküldő szolgálat.
Előre is köszönöm és kérem, hogy senki ne haragudjon rám, ha hülyeséget kérdezek. -
KISDUCK
addikt
Volt pénzvisszaküldésem ebayen. 28,78dollár és levonás 27,06 dollár amire azt írja paypel: "type: transfer to / name/email: credit card / payment status: completed" akkor most 27 dodót visszapakoltak a számlámra a paypal accountról?
Ha ebay azt írta, hogy a javamra ítéltek blabla, utána valamit meg kell erősítenem, hogy a pénzt visszakaptam vagy valami? -
KISDUCK
addikt
Van egy case-m ebayen az eladó visszaírt nekem amire küldtem választ, de azt nem látom sehol az normális?
-
KISDUCK
addikt
Szeptember 14.-én rendeltem egy okos rc töltőt Kínából, ha jól emlékszem talán Hong Kongból. A kiszállításra ebay azt írja, hogy okt. 9-21. Még időn belül van a cucc, de csúszhat a csomag? Mennyire szokták "kicentizni" a kiszállítást (28,78 dollár a termék értéke, amikor rendeltem úgy kalkuláltam, hogy a 22 eurós vám határ alatt van.)?
Olvastam, hogy rossz esetben 45 nap van a rendeléstől számítva ebayen jelezni a problémát, már ha adódik, de előtte érdemes felvenni a kapcsolatot az eladóval, ha nem jönne meg a csomag, mennyit várjak az eladóval a kapcsolat felvételre? -
KISDUCK
addikt
Ebay-en amit az ár alatt kalkulál forint árat, azt mi alapján váltja? Az a paypal szerinti váltás vagy csak egy bank szerint kalkulál egy kb. értéket?
-
KISDUCK
addikt
Ha én ebayről rendelek valamit amit kínából küldenek, annak 22 euró a vámhatár értéke?
-
KISDUCK
addikt
Most az eu-n kívüli dolgokat mennyire nézik? Hobbykingről szeretnék rendelni 50 dodó alatt. Az érdekelne, hogy szúrópróba szerű a dolog vagy mindent 22 euró felett vámmal és áfával sújtanak?
Tudom ez ebay topic, de jobb ötletem nem volt, mint ide feltenni a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest