Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Petike168 #70800 üzenetére
Kaptál ilyen e-mailt? Request # 99999999: Seller responded, The seller offered another solution..... és erre küldted el azt hogy pénz kérsz vissza?
Akkor majd erre jönne ez: Request # 999999999: You received a full refund, és benne ez Good news! We let the seller know you didn't receive the item, and the seller issued you a full refund. This request is now closed.Vagy az lesz, hogy kérned kell az eBay közreműködést, amit ezek szerint ismersz, elnézést az előző felesleges hsz-ért. Bár nekem a kérdéseid azt a választ sugallták amit írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Petike168 #70798 üzenetére
Kaptál egy ilyen tárgyú e-mailt: Your request is open........
Tartalomra a példa:
We're sorry to hear that you didn't receive the item you purchased. Your request is open, and we've asked the seller to respond and resolve your issue by Nov 2, 2017.
If you don't hear back from the seller or can't work something out, you can ask us to step in beginning Nov 3, 2017 by going to the request details from this email or your purchase history in My eBay.Ez tartalmazza azt hogy mikor fordulhatsz feléjük, ha nem jelentkezik az eladó vagy nem felel meg amit válaszolt. Ekkor fog az megjelenni amire az Összefoglaló, 3. c) Az eBay case továbbvitele eBay döntéséig, ha nem tudtunk megegyezni az eladóval. leírásban utalva van a 3. képen.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Petike168 #70729 üzenetére
Mivel kamu a megérkezési bejegyzés ezért nem is kaphattál. Nem is valószínű hogy van bent úgy küldeményed hogy nem kaptál értesítőt, igaz előfordulhat. Én csak azt vázoltam, hogy meg lehet érdeklődni akkor is, ha nincs nyomkövetési száma.
De esetedben a válasz 95%-os eséllyel az lesz, hogy nincs, ezért nyugodt szívvel írhatod, hogy megérdeklődted és semmi, nem kell csak úgy bemenni.
Az eBaytől jövő ORDER SHIPPED email első sora a tartalmazza a címet, meg a PayPal értesítő is és a Leave feedback gomb alatt a View order details és jobb szélen ott a Shipping address[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Petike168 #70723 üzenetére
Nem kell 20-ig várnod, cska adunk egy kis időt még neki. November 3-tól elindult a 30 napos vásárlói védelmed, ez idő alatt bármikor mehet a dolog. Ha 20 akkor te még adtál neki esélyt a megérkezésre 17 napban. Mivel nem tudja igazolni a kézbesítést, nincs ezzel gond, mehet.
Én nem azt írom, nem tudok postán utána érdeklődni. Mivel ez nem könyvelt megkérdezheted hogy a kézbesítő körzeted ládájában, dobozában, polcán van- e a nevedre küldemény, megnézik, ha van oda adják, ha nincs akkor azt mondják, hogy nincs. Meg lehet érdeklődni. De ha belefér a postaládába akkor ki viszik miután megjön, ha meg nem akkor kapsz értesítőt és az ott van a kézbesítő körzet valamijében.
A helyes szöveg, megérdeklődtem és nincs a Postahivatalban ez a küldemény.Másik eset.
Amikor elküldöd a requestet oda a szövegbe beírod hogy partial refund X € amit kérsz, azért mert nem azt küldte amit kifizettél.
Elolvassa és dönt, hogy elfogadja ezt a kérést vagy valami mást ajánl fel. Ennek függvényében döntesz hogy az jó lesz neked vagy az eBay segítségét kéred az ügyben.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Petike168 #70713 üzenetére
Nincs Magyarországon, hazugság az a bejegyzés. Nem várj, egyébként is nem a megérkezés számít, hanme a kézbesítés, Ekkor lesz a tied, addig keresgesse az eladó, hogy hol van. Ha van Yanwen megérkezési dátum azután 20-25 nap szokott lenni a tényleges megérkezés, ha nem veszne el közben.
Létezik rész refund, azt kell kérni.
Neked két lehetőséged van:
1. teljes refund a visszaküldéssel, a posta költséget kifizeti a Paypal, nem buksz semmit.
2. rész refund kérése valami % alapján, mondjuk 15 % mert annyi az eltérés a 2 akksi teljesítménye közt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Petike168 #70688 üzenetére
Tényleg az a javasolt, hogy nem érkezett meg request, viszont azt vedd figyelembe, hogy ha ez nem igazi postai nyomkövetési szám volt, csak egy küldeményazonosító, akkor annak megérkezési időre vonatkozó bejegyzése nem igaz. Itt nálunk azt nem írja be senki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest