-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
...Engem egyébként zavar, hogy az utolsó havi értékeléseinél, nem látszanak a linkek amit megvettek tőle mind Private jelzős...
Szia! Ezt már megfigyeltem, szerintem bug de az m.ebay.com-on, látszanak a linkek is, oda nem állították be ezt a scriptet, csak az asztali verzióban jelöli privátnak.
-
Breki
veterán
Igen sajnos az az egy hiányzik.
Most nincs itt nálam a csomagolás, de más miatt készítettem róla egy felvételt, ami nem túl jó.
Arra is emlékszem, hogy öt dolláros értékű szíj volt ráírva.
A csomagolás borítékon kívül ilyen két kis pecsét összekötve zsinórosan-al volt lezárva.
Oké előtte bemásolom ide a szöveget. :-)
A licitjei is érdekesek, volt, hogy eltűnt egyszer csak egy licit.
Amit találtál kb az jött meg nekem csütörtökön egy másik eladótól..
A mérleg mennyire fontos? Mert akkor hazaviszem innen a digitális mérleget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külföldi csomagszállítás Számlaképes ügyintézés Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Pavilion15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800HRTX 3050 Ti 16GB 512GB+1TB HDD gar
- Latitude 7350 13.3" FHD+ IPS kihajtható érintő Core Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Google Pixel 8 Pro 8/128
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Update 04.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest