Hirdetés
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
válasz sycorax182 #6500 üzenetére
bene vedd banyek! engem is megkerestek!
én megis szivattam őket
mondta hogy rendeljem meg és küldjek képet meg mailt hogy tényleg megrendeltem és hogy felis adtam neki! de még igyse küldi el a pénzt, hiába mondja azt ha megjött kifizetni!
átbaszás az egész!P4
-
MODERÁTOR
Sztem se érdemes ilyenekbe belemenni.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
hunnylander
őstag
Mifele PayPal adatokat ker? Csak egy e-mail cimet kell kapnia a PayPalos fizeteshez.
Szerintem felejtsd el a dolgot, es ne gondold azt, hogy okosabb vagy naluk, es nincs buktato, csak mert nem latod.
A PayPalos utalasokat vissza is lehet rendelni, a csomagot meg at lehet ugy is venni 'Nigeriaban', hogy hivatalosan elveszett es mar kerik is vissza a penzt, stb.
www.HunnyF1.com
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GoPro HERO 12 Black
- Lenovo Thinkbook 15 G2 Core i7 1165G7 16Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15.6 FullHD IPS Számlával Garanciával
- Videókártya Támasz - GPU Holder / Állíthatók 62-90, 87-120, 112-170 mm / Több Színben Kérhetők
- KÉSZLETRŐL! / ÚJ / Topographic Gaming Mouse Pad / 800x300x2mm / Vonalmintás Egérpad
- AMD Ryzen 9800X3D - 8 Core 5.2 Ghz - 96MB L3 Cache - Bontatlan 3 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest