Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    Sziasztok!

    Évek óta vásárolok ebay-en usából, uk-ból, kínából, Magyarországra, usába, uk-ba. Sosem volt gondom.
    A napokban eladóként is elvesztettem a szüzességemet itt Angliában ebay.co.uk-n. Első és eddigi egyetlen eladásom egy napszemüveg volt.
    Ezzel van most problémám ugyanis kaptam egy invoice-t, hogy fizessek USD10.14-t az eladásom után.
    Ezzel kapcsolatban szeretnék felvilágosítást, segítséget kérni itt ugyanis az ebay oldalán semmiféle használható infóhoz nem jutottam. Vagy hívom őket, vagy kérdezzem a community-t de emailben nem lehet kapcsolatba lépni a customer service-el.
    Következő a helyzet:
    Meghirdettem 79GBP buy it now-os áron a szemcsit. Amikor a hirdetést feladtam azt írta ki a rendszer, hogy 0 GBP-be fog ez nekem kerülni.
    Vevő ajánlatott tett, aztán 65 fontban megállapodtunk. Fizetett, elpostáztam, vevő már át is vette én meg várom a pénzem ami paypal-on figyel és nem férek hozzá. Paypal levont 2.74GBP-t "FEE" címszó alatt. Erre most jön az üzenet ebaytől hogy fizessek még 10.14 US dollárt. Nem értem ezt az egészet és baromira igazságtalannak érzem. Ráadásul ezt a 10.14 USD-t az eredeti 79GBP-s ár után kalkulálták ki valahogy.
    Eléggé idegesítő ez.
    -Egyrészt a hirdetés feladásánál semmiféle tájékoztatót nem kaptam arról, hogy milyen várható díjaim lesznek. Ott volt a lap alján hogy "0"GBP.
    -Másrészt paypal már levont 2.74 GBP-t amit még lenyeltem volna. (Gondolom ez a paypal kezelési költség féléje)
    -Harmadrészt mi a bánat ez a 10.14 USD és miért USD??

    Az meg külön átbaszás, hogy senkinek nem lehet írni csak hívjam őket és fizessek 2 fontot percenként a hívásért.
    Ha előre tudtam volna ezekről a költségekről akkor belekalkuláltam volna őket az árba. De így utólag legszívesebben elhajtanám őket az anyjukba! A 65 fontos végleges árból így bukok majdnem még 10 fontot.

    [ Szerkesztve ]

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák