Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
A wayteq xbook-60fl olvasónak van valami egyéb neve? Csak mert egyetlen egy teszt videót nem találok róla.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Nővérem szeretne a férjének egy ebook olvasót. Én javasoltam neki az általam is használd és kedvelt Kindle 5-öt, de gondoltam azért rákérdezek itt nálatok, milyen jó alternatívák vannak még 30ezer környékén.
Ezen kívül olyan kérdésem lenne, hogy létezik vízálló olvasó? Gondolom nem 30 magasságában van, ha van.
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Úgy átlagban minnél nagyobb felbontású a kijelző, annál könnyebb az egy-egy pdf ábráit és szövegét értelmezni. Nyilván egy komolyabb kijelzőhöz már dukál némi vas is ami meghajtja azt és nem kell egy órát várni egy lapozásra vagy nagyításra.
Felbontást sztem ne add 1024 x 768 alá.[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Meg egy kerdes olvasokkal kapcsolatban.
Ahogy nezem kb minegyikre egy ev garancia van. Aki huzamosabb ideje hasznal egy modelt kerdezem. Ez a tipusu kijelzo hogy viseli az ido mulasat? Illetve, ha jol gondolom az akkuk jellemzoen nem cserelhetoek, meddig birjak a gyurodest es mi van ha megadjak magukat??
(bocsanat az ekezetek hianya miatt,telefonrol nehezkes)[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Tervezgetem egy ebook olvasó beszerzését. Igyekeztem körbejárni a témát de azért megkérdezlek benneteket is, a tapasztalat biztos jól jön.
Szóval amit keresek: Nyilván E-Ink kiejlző (mint 5", max 6") 600*800 felbontás, lehetőleg minél több formátumot kezeljen(epub, prc fontos lenne),esetleg valamilyen vezetéknélküli kapcsolat(wifi,bt). Ami még jó lenne, ha nem lennének hangosak a gombok.
Mindez 30ezerig.Néztem Kindle-t ill WayteQ xBook-60w.
De várom a tanácsaitokat.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128gb 5g - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest