Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Xiaomi iReader T6
https://goodereader.com/blog/electronic-readers/xiaomi-releases-new-ireader-t6-e-reader
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Fritz Teufel #16055 üzenetére
Írtam a supprotnak, íme a válasz:
"Dear xxx,
Thank you for choosing Pocketbook.
We are using the TTS engine developed by Ivona Software Company. Unfortunately, no Hungarian TTS package has been developed by Ivona yet. Once the Hungarian TTS package is available we will adopt it for our devices. We cannot guaranty that it will be available soon. No approximate date is known yet.
As soon as it is developed it will adapted for installing on PocketBook.
Have a nice day.
Best regards,
Customer Support Team"A válasz alapján nem kizárt, hogy a jövőben újra lesz magyar nyelvi támogatás, de ne a közeljövőben reménykedjünk. Ha elkészül a nyelvi csomag, az mindegyik újgenerációk készülékükre jó lesz. Tehát minden 2. és 3. generációs modellhez és a Basic Luxhoz is.
Az azért mutatja a PocketBook support minőségét, hogy 50 percen belül volt a reakcióidejük.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Fritz Teufel #16054 üzenetére
Találtam nyelvi fájlt, de nem telepíthető, nem ismeri fel. A honlapon elérhetőek közül egyet letöltöttem, az minden további nélkül felmenne. Írok a területi képviselőnek és megérdeklődöm holnap a lehetőséget. Engem is érdekelne a dolog, szeretem a hangoskönyveket.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Fritz Teufel
addikt
válasz MonteBianco #16053 üzenetére
Este megpróbálom meghegeszteni. Majd jelzek, hogy sikerült-e...
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy PocketBook Touch HD 2-nek. Még teljesen új vagyok a témában és most ismerkedünk egymással. Szeretnék rá vigyázni és próbálnék hozzá tokot vásárolni. Lehetőleg olyant, ami tudja a gyári feature-t, vagyis érzékeli a borító nyitását-zárását. Tudna valaki segíteni, hogy milyen tokok jöhetnek szóba? Gyárit csak az Alzánál kaphatnék és másokkal összevetve ezt az árat picit magasnak találom. A válaszotokat, segítséget előre is köszönöm!
Olyan könyvolvasót kerestem, ami egy ideig megfelelő minőségű lesz (e-ink carta), magas felbontással. Számított még, hogy minél szélesebb legyen a formátum támogatása is. Vajon jól választottam hosszú távra?
Egyébként kézben tartva nagyon kellemes és légies kis jószág. Telefonhoz és tablethez szokott szememnek kicsit lassúcska, de nyilván ennek a technológiának még vannak korlátai. Jó dolognak tűnik a hangoskönyv funkció, vannak könyvek amik ebben a formátumban nagyon is tetszenek, mint például a Robinson Crusoe.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest