Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz szabog4 #16034 üzenetére
A Kindle tényleg jó. Gyors és megbízható. Viszont világítás nélkülit én semmiképp sem vennék mivel az e-book olvasók kontrasztja rosszabb mint egy könyvé. Ahol egy könyvet még kényelmesen tudsz olvasni ott lehet, hogy az e-book olvasónál már meresztgetned kell a szemed.
Jó fényviszonyok között viszont teljesen jó. De ilyen még otthon sincs mindenhol.
Tablethez képest sokkal jobb. A tabletek erős fényben nehezen olvashatóak míg az e-book olvasók épp ellenkezőleg. Arról nem is beszélve, hogy egy e-book olvasóval egy feltöltéssel kiolvashatsz három könyvet míg egy tablet az első felénél lemerül.Én itt a hardveraprón vettem egy refurbished Kindle Paperwhite 3-at tokkal együtt 30e-ért.
Teljesen jó.Most nem látok de helyette van 35e-ért nem refurbished. Ami szintén elég jó ár.
Ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni világítással rendelkező olvasót. Csak Alcor Myth LED-et és társait.
Nekem itt van a közelemben mindkettő és megéri a +10e-t a Kindle.Én először elkövettem azt a hibát, hogy sóher voltam és sajnáltam másfélszer annyit kiadni egy világítós olvasóra. Hamar rájöttem, hogy mit is jelent az "olcsó húsnak híg a leve" mondás.
-
zseko
veterán
válasz szabog4 #16029 üzenetére
Tableten fárasztó olvasni napfényben, ellenben ebookot olyan mint egy újságot (nem a fényes felületűt). Mellesleg tablet egy napot sem bír ki, ellenben az ebookkal, ami akár egy egész hetet is. Én még többért vettem, mint 32e (132.83 GBP volt szállítással együtt), az egyedüli amit 'megbántam', hogy türelmetlen voltam és nem vártam még ~2 hetet, mikor is leárazták, és 30 fonttal olcsóbban megkaptam volna :/
PDF-et persze el lehet felejteni rajta, de ez csak az elején okoz gondot, a Calibre pedig sok mindent megold (könyvszerzést persze nem ).
Ja, és nem árt ha van világítás, nem csak az éjszakai olvasás miatt, nekem jobb úgy használni nappal is, ha épp nem verőfényben olvasok kint az udvaron, vagy buszon.
Sokat olvastam a telefonjaimon (anno még Samsung D500-on is 20 könyvet legalább), a 10"-es tabletemen, és bár a méret nem ugyanaz, de az olvasási élmény sem Jobb az ebook.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest