-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibolya09
csendes újonc
válasz
beci43 #14400 üzenetére
Szia! Az olvasóddal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mennyire állítható a fényereje? A mostani olvasóm sötétben a legalacsonyabb fényerőnél is szinte kiégeti a szemem. A te olvasódnál ez milyen? Az érintőképernyője milyen? Nekem gombos van. Rá kell bökni egyszer, és vált a következő oldara? Ez mennyire gyors? Tokot találtál hozzá?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
beci43 #14400 üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy anno olvastuk tévén a TELETEXT nevezetű oldalakat. Agyfrászt kaptam, amikor a több oldalból álló lapot olvastam, és a HOLD gombot épp elfelejtettem benyomni, és fogta, és a 3/4-énél ellapozott. Ha mondjuk a 3. volt, akkor meg kellett várni, míg betölti előbb 4.-et, majd az elsőt, és a másodikat, majd újból a harmadikat
Könyvnél is vannak tartalmasabb meg kevésbé tartalmas oldalak, biztos kitépném a hajam ha előbb ellapozna mielőtt elolvasnám, vagy hosszú másodperceket kellene várni, hogy tovább tudjam folytatni a történetet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest