Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz Libretom #16230 üzenetére
Olvasgatom a külföldi fogadtatást. Csalódottság a köbön, csak néha vegyül bele valami kis pozitívum. A legtöbben a színhőmérséklet állítást hiányolják, és sokaknál ez már vízválasztó is. annyira várták.
Szerintem az volt a kötelező minimum, amire már éppen azt mondhatják az Amazonnál, hogy igen, csináltunk valamit. Csökkentettünk a méreten, de csak a vastagságon, könnyebbé tettük, de csak egy picivel. javítottunk a világításon, de csak egy LED-et tettünk hozzá, beletettük a bluetooth-t, mert már az összes többi olvasónkban benne van. és javítottunk a dizájnon, de csak a kijelzőt mertük egy síkba hozni a kávával, és vízálló is lett, mert a reklámképeken jól mutat vizesen (habár gombok nélkül úgyse sok értelme nem lesz).
Ennél azért mindenki többre számított.Én személy szerint örülök a ráncfelvarrásnak, és ha a kontraszt javult a PW3-hoz képest (értem én, hampidampi, hogy nem, csak nehéz beletörődni), valamint sikerült egy árnyékot nem vető, rejtett LED-es, egyenletes világítást produkálni, én már elégedett leszek a PW4-gyel. És én sem raktam volna bele színhőmérséklet állítást a helyükben, ha még nem képesek egyenletesen megvilágítani vele a kijelzőt a teljes fényerő-tartományban. (A Voyage sárgás LED-jei nekem tökéletesek éjszaka.)
"De aki újonnan venne, annak nagyon megéri." Szerintem is.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Ipad Pro 12,9" 5th M1 Chip 256Gb (WIFI), ZUGU mágneses bőrtok, TomToc táska
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
- Redmi Pad SE 8.7 (2 év garanciával)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest