Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LittleBiG007

Topikgazda

válasz Libretom #16230 üzenetére

Olvasgatom a külföldi fogadtatást. Csalódottság a köbön, csak néha vegyül bele valami kis pozitívum. A legtöbben a színhőmérséklet állítást hiányolják, és sokaknál ez már vízválasztó is. annyira várták.

Szerintem az volt a kötelező minimum, amire már éppen azt mondhatják az Amazonnál, hogy igen, csináltunk valamit. Csökkentettünk a méreten, de csak a vastagságon, könnyebbé tettük, de csak egy picivel. javítottunk a világításon, de csak egy LED-et tettünk hozzá, beletettük a bluetooth-t, mert már az összes többi olvasónkban benne van. és javítottunk a dizájnon, de csak a kijelzőt mertük egy síkba hozni a kávával, és vízálló is lett, mert a reklámképeken jól mutat vizesen (habár gombok nélkül úgyse sok értelme nem lesz).
    Ennél azért mindenki többre számított.

Én személy szerint örülök a ráncfelvarrásnak, és ha a kontraszt javult a PW3-hoz képest (értem én, hampidampi, hogy nem, csak nehéz beletörődni), valamint sikerült egy árnyékot nem vető, rejtett LED-es, egyenletes világítást produkálni, én már elégedett leszek a PW4-gyel. És én sem raktam volna bele színhőmérséklet állítást a helyükben, ha még nem képesek egyenletesen megvilágítani vele a kijelzőt a teljes fényerő-tartományban. (A Voyage sárgás LED-jei nekem tökéletesek éjszaka.)

"De aki újonnan venne, annak nagyon megéri." Szerintem is.

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

Új hozzászólás Aktív témák