- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
twingers
tag
Sziasztok!
Joseph Vilsmaier Stalingrad című filmjét keresem (tudom, h nálunk nem jelent meg dvd-n) bármilyen formátumban!!! VHS-en láttam régebben, lehet még valhol kapni?! Nagyon fontos lenne!!!
Előre is köszönöm! -
neduddki
nagyúr
HI!
NYugati ter Alexandra: hegyekben all az 990-venes dvd erdemes megnezni...
ill. Dunakalasz Cora /hogy kerultem en oda???:- )))/ szinten akad szip valasztik:- )))
udv
neduddki -
adalbert1
veterán
Linket én is dobtam volna, csak nem voltam netközelben, sorry.
Az rtl-es szinkrontól tényleg falnak lehet menni ( a betépve is ment egyszer vagy ott vagy a tv2-n, hát annak se győzött meg a szinkronja, mondjuk azt csak angolul láttam), akkor már inkább az angol hang, de ehez a filmhez tudtak normális szinkront készíteni (sajnos nagyon kevés ilyen van). -
td
senior tag
Köszi a linkeket srácok! Nekem is egyik kedvenc filmem amúgy, és a múltkor a retken belenéztem, hát mondom mi ez a sz*r!? Nemcsak a szinkronhangok másak, de a szöveg is, és nagyon vérszegény. Szerencse, hogy nem tudtam róla, hogy adni fogják, mert akkor javasoltam volna olyanoknak, akik még nem látták, és ezzel csak ''égettem'' volna magam.
Az xpressen egyébként jókat írtak a DVD-ről a látogatók. -
musclemuseum
aktív tag
Egyik kedvenc filmem a Ravasz, nem tudom elégszer megnézni.
DE a múltkori rtl-es verziót 5 perc után ki kellett nyomnom.
Hánytam a módosított szinkrontól.
Az eredeti szinkronnak egy nagy
Egyébként az auchanban is kapni, a Blöff és a Ravasz mellett számtalan filmet kiadtak most újra, szinkronosan.
2-3k körüli árakon.
Warner Bros. -
td
senior tag
Most olvastam újságban, hogy újra megjelenik a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső c. film DVD-n, ezúttal szinkronnal. Van valakinek esetleg tapasztalata? Nemrég ment a retekklubon, és arra vagyok kíváncsi, hogy ugyanaz a gagyi szinkron van-e rajta.
Én még nem láttam boltban. -
Shim
őstag
Dűne mm-ben egy ezres!
-
McCracken
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1185 üzenetére
Miért szépíteném.... Nem
-
ladybug
őstag
válasz
HoneyBunny #1186 üzenetére
Mi most vettük meg a tecsóban a 3. részt. 2500 ft volt, ez egész olcsónak számít.
Szerintem akkor az első kettő is hasonló árban lehet. -
HoneyBunny
csendes tag
Hogy tudnék jó áron hozzájutni a Harry Potter első két részéhez dvd-n?
-
Móci
addikt
Üdv!
Ha már eredeti dvd, lenne egy kérdésem: ezt az anime dvd-t, nem látta senki sem vhol: Star Ocean Ex? -
McCracken
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1179 üzenetére
Nekem az első évad szinkronizáltan van meg.
De ezek szerint az csak utólag került rá... -
Zoty@
aktív tag
Sziasztok srácok!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy a South Park megjelent e már dvd-n és ha igen hol lehet megvenni?
Köszönettel:Zoty@ -
Omeli
újonc
Sziasztok!
Szeretném, ha segítenétek! Én a 24 második évadot keresem, ha lehet, elsősorban szinkronizálva. Ha nincs meg, akkor jó feliratosan is. Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Flashcash
Közösségépítő
Akciós a Kill Bill 1-2 1000FT/rész.
[link] -
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1174 üzenetére
Akkor egy uppot neki!
Hogy on is legyek: A remény rabjai (sawshank redemption) joglejárat miatt már nem kapható. Esetleg valakinek van valami infója egy újrakiadásról (ha már minden szart kiadnak újra, miért pont ezt hagynák ki, ráadásul ez legalább egy normális film is)? -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a 25th hour (Az utolsó éjjel) című filmet hol lehetne megvenni? Az xpress.hu-n láttam, de ott is bizonytalan a szállítás, na meg 6 rugó kicsit sok lenne érte, főleg hogy pl. a ponyvaregényt, és egyéb újonan kihozott filmeket már megkapsz 3-4 rongy körül. -
jeges
senior tag
tudja vki, lehet-e kapni a kutyaszorítóban 1 dvd-s verzióját vhol? hja igen, és ez szinkront is tud vagy feliratos? a 2 dvd-set láttam mm-ben, de ennyit nem adok egy soha meg nem nézett extra dvd-ér'...
-
Dilikutya
félisten
Kinek van már meg a Batman extra kiadása? Csak az extra lemez van, vagy a film is bővített?
-
Zomb€€
őstag
Én az Angyalok Városa c. filmet szeretném már megszerezni,de sajan ahhoz kpest hogy 6 éves kiadás még mindig 4200Ft
De még kölcsönzöi változata sincs
Esetleg nem látta valaki olcsobban valahol?
[Szerkesztve] -
bnorci71
addikt
földalatiba lehet kapni István a királyt tudja-e valaki hogy ez az eredeti változat-e?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
JAszberenyi tescoban vegre sikerult megtalalnom a Mekk Ellek-et es aSusu 2-t kemeny 990ft-os arban mar erdemss volt elmenni usb hosszabit kabelert:- )))
udv
neduddki -
adalbert1
veterán
Meg tudná mondani valaki, hogy a Betépvét (Blow) kiadták-e itthon? Mert nem nagyon találtam semmi infót róla.
-
NorDezs
senior tag
A Számkivetett és a Forrest Gump kapható valahol magyar szinkronnal?
-
HaroWerks
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1150 üzenetére
Visszatértem
-
HaroWerks
senior tag
Árkád MM-ban 1830 Ft az Én, a robot (2 DVD, karton tok).
Ennyiért akinek tetszett a film annak kötelező -
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Nem tud valaki esetleg valamit a Melinda és Melinda c. film megjelenéséről? Ez egy Woody Allen film, bővebben: [link]
Előre is köszi. -
neduddki
nagyúr
HI!
H mar megat emlegeetunk: Szovla a Mezga Aladar az tenyleg csak 2 lemez azz nincs tobb resz belole???:- (((
udv
neduddki -
Troy.
addikt
válasz
parandroid #1142 üzenetére
yippi.
közben én is találtam
Garfield és barátai 1. > [link]
3000 ft. -
brownus
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1133 üzenetére
igen, legalább a színvonalat tartották volna. nem vagyok bennfentes, de gondolom akkor munka nélkül maradna a sok szinkronszínész
a haverjaim nem is szeretnek velem moziba járni (2 kivétel van) bár most, hogy belegondolok már nem is járunk együtt mozibamert én csak feliratosra vagyok hajlandó beülni. sajnos azért az még kell
még a húgom is lusta disznó mert hiába beszél (van egy HI pitman papírja) angolul LUSTA olvasni a feliratot! ki látott már ilyet -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
brownus #1132 üzenetére
Én ennyire nem akartam elvetni a sulykot, de teljesen egyetértek Veled.
Mindezt főleg úgy mondom, hogy a mai magyar szinkronok sehol nincsenek minőségben sem az eredeti hang ''fílingjéhez'' sem az eredeti hang minőségéhez. Akkor meg minek erőltetni?
Vannak filmek, amikhez kötelező a szinkron, de azok főleg még a régi szép Pannónia filmstúdiós időkben készültek, amikor színészek csinálták a szinkronokat, nem ilyen Stohl András-féle f.szfejek. -
brownus
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1131 üzenetére
ha rajtam múlna én még a TV-ben is felirattal nyomatnám a filmeket mint a svédeknél! érdekes ott az emberek 99%-a beszél angolul legalább egy erős alapfokon, de inkább társalgási szinten!! kivétel persze a gyerekmesék&filmek
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez mekkora igénytelen kocsiderék trágya... Hihetetlen. Sosem értettem, hogy minek egy DVD-re a mostani béna magyar szinkronokat több verzióban felrakni. Inkább az eredeti nyelvet kellene erőltetni szerintem, az mindig sokkal jobb. (Néhány kivétellel (pl. Dutyi-dili) amiből viszont nincs semmilyen magyar szinkron.)
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Agyzuzo
addikt
válasz
brownus #1123 üzenetére
Kár, hogy a borítón szereplő info ellenére lemaradt róla a DTS és a 2. rész hibás lemezzel került forgalomba (az 5.1-es magyar szinkron utolsó 25 perce helyett néma csönd van - persze engem nem izgat, mert nem nézném meg soha szinkronnal a KB-t, de sok embernek bosszúság lehet). Összefoglalva: lesz ez még jobb is, nem ez volt az utolsó ''extra'' kiadás...
-
brownus
veterán
ezt igen:[link]
[Szerkesztve] -
Kígyó
senior tag
-
Pompi
nagyúr
Azért lényeges, mert 4:3 és 16:9-es megjelenítők léteznek. Ezt kell a DVD lejátszódon is bekonfigurálni, ha nem akarod, hogy mondjuk a 16:9-es TV-den a kép közepén legyen csak valami. Ezek a standard arányok. Ennek a két aránynak a valamelyikét tartalmazhatja az MPEG fejléce.
(Amúgy pedig a 16:9 és az 1.85:1 az ugyanaz.) -
ponti_ak
addikt
Főleg rajzfilm-kedvelők figyelmébe:
Tegnap felnéztem a ''szokásos'' olcsó-DVD-lelőhelyemre [link], és örömmel tapasztaltam, hogy 1-2 régi kedvencem is 1000 Ft-ért kapható..
A teljesség igénye nélkül:
Gyűjtemények (régi jó magyar rajzfilmek):
- Mézgáék 3 DVD - Gusztáv , szintén 3db-os- Mekk Mester
Továbbá:
- Macskafogó - Vuk - Lúdas matyi, stb..
Plusz végre van náluk:
Amélie csodálatos élete
(anamorf 1:2,35-ös, 5.1-es magyar és francia hanggal, felirattal. Sztereó NINCS, csak 5.1! + 1-2 ''kötelező'' extra... nem rosszak azok sem, persze ez szubjektív, mert én nagyon bírom ezt a filmet..)
Toom, ezek legtöbbje kapható az aluljárókban is (pl Déli Pu), és nem áll szándékomban reklámozni az üzletet, de nekem bevált ez a rendelési mód.
Személyes átvételnél nincs szállítási ktg, és nem kell sorba állni, lökdösődni, turkálni, stb - persze van, aki pont ezért szereti az ilyen vételt, megvan annak is a fílingje, az biztos.
üdv: ponti_ak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
A 16:9-es a szélesvásznú és a másik, hogy azon belül ''mennyire'' széles.
A 2.35 az Ultrawide screen, amikor még a 16:9-es boxban is van fekete csík alul felül. A 4:3 a letterbox (amikor sima TV-re van belőve a kép), de azon belül is lehet szélesvásznú (alul-felül fekete csík) - ez esetben nem anamorf.
-
Kígyó
senior tag
válasz
brownus #1112 üzenetére
Nem erre gondolok. Kifejtem akkor.
[link]
Képformátum ugye 16:9 és 1,85:1. Most akkor melyik? Vagy mikor melyik? Vagy mindkettő? Vagy egyik se?
[link]
16:9 és 2,35:1
[link]
4:3 és 2,35:1
[link]
Itt pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy kb egyezik a 2 képarány.
16:9 és 1,78:1
Szóval a kérdés h miért van 2 képarány megadva? -
Agostino
addikt
Üdv.
Végre megszereztem a Rammstein - Lichtspielhaus dvdt. Elkérték az árát, de nagyon ott van a lemez. A lehető legjobb koncertvideokat vágták bele félelmetes a hangulata, a videoklippek minősége remek. Borító is jó lett, jó nagy, széthajtható. MM ben, 5690ft cakkundpakk. Szerintem aki vacillál, hogy kiadjon-e ennyi pénzt, ami ha belegondolok abba, hogy sok dvdért akár 10kt is elkérnek, nem is olyan sok, az nyugodtan vegye meg ezt a lemezt.
Más. Lassan itt a Rosenrot lemez, és a hírlevélben az volt, hogy lesz egy limitált változat is dvdvel. Erről nem tud valaki valamit, hogy hol lehet kapni majdan? -
Kígyó
senior tag
válasz
Thulcandra #1101 üzenetére
Sztem nem. Most adták ki újra, de csak DD5.1-es angol hang van rajta(jelzem sztem bőven elég, meg se nézném szinkronosan, főleg ha visszaemlékszek szegény Trachtenberg milyen szinkront kapott a Buffyban
).
999Ft-ért adják!
szerk: Nemrég vettem szintén 999ért a Dune-t a korában.
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
mm turkálás közben ráakadtam a Vidocq-ra, egy ezres
-
mityku
aktív tag
Ma végre megtudtam venni 990Ft-ért A profi c. Belmondo filmet!
Már régóta szerettem volna begyüjteni!
-
fokukac
nagyúr
el sem hiszem, hogy végre kiadják kis hazánkban a Ponyvaregényt DVD-n.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest