- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
Én otthonra a szülőknek vettem egy wayteq-et. Ott az antenna a padláson van, viszont az már egy ütött-kopott régi antenna. A fehérgyarmati adótól kb 30km-re vagyunk (Kárpátalja), és mégis megy szépen. Sőt, még kicsit akadozva, de a tokaji adóról is jött. Szóval egy normális antennával azért meg lehet próbálni
-
Kernel
nagyúr
Mindenképp érdemes próbálkozni, 30 km nem olyan sok egyébként, pláne ha nincs közben komolyabb árnyékoló tereptárgy sem. Tokaj elég nagy teljesítményű, Miskolcon is fogható (50 km). Persze, ez fekvéstől is függ, de vannak olyan lakások, magasabb épületek, ahol szabad kilátás van Tokaj felé, még szobaantennával is vehető.
Ne tudd meg, én a Tokajnak egy valahonnan visszavert hullámát fogtam ellentétes irányból egy évig, míg nem üzemelték be az Avast. Erősítős lepkeantennával, konkrétan egy SWA-200 erősítőpanel volt benne. Direktben ugyanis nincs rálátásom, egyrészt a fekvés miatt, másrészt árnyékol egy épület is.
Tény ugyanakkor, hogy amikor régebben beszéltem egy antennaboltos ismerőssel, ő kapásból tudta az én vételi helyem problémáit is, meg amúgy ismeri az egész város vételi sajátosságait, mint a tenyerét. Arra gondolok, ha egy ilyen szaki szerint probléma van, akkor ott lehet, hogy tényleg probléma van. De attól még lehet próbálkozni is.
-
52a52a
tag
Ehhez talán jó lesz bár eléggé az antenna felső frekvencijánál van a venni kivánt freki (850MHz) az antenna pedig 865Mhz-ig jó. Előny hogy a felső frekin van az adás így talán kevésbé lesznek zavaró tényezők. (Bár egy két mobil bezavarhat, ha még használják arra felé 900Mhz-et ). Én inkább erősítős lepkeantennát vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest