Új hozzászólás Aktív témák

• tylerddd

veterán

Hello!

UPC Direct előfizuhoz szeretnék saját beltérit. Ami nagyon kellene, az a HDMi csatlakozó, illetve szeretném, ha külső meghajtóra tudnék felvenni vele, akár úgy is, hogy én nézek adott műsort, addig ő felvesz egy másik adóról.

Egy műholdas boltban azt mondták, h nekem olyan beltéri kell, ami dupla tuneres. Ezt azért nem értem, mert amíg előfizettem a HDR csomagra, addig egy Philips beltérit adtak, ami szerintem nem volt dupla tuneres. Pontosítok, nem tudom, h az volt-e! Két vezeték jött le az antennától és ezek mentek a beltéribe és működött a fent leírt felvételi mód. Ezeken kívül további antennát nem lehetett csatlakoztatni a beltérihez. Egy ilyen Optibox Spider-t ajánlottak. Azt nem értem, h bal oldalt a hátulján összesen 4 ilyen antennabemenet vagy mi van. A Philipsen csak 2 ilyen volt. Akkor most az számít dupla tuneresnek, ha két vezeték megy bele?! Akkor ez a Spider mit tud, ha 4 ilyen bemenete van?!

Más: jelenlegi beltérimbe csak az egyik vezetéket tudom bekötni, de elvileg a másik is használható, mert nem kötötte ki a UPC-s tag. Ez a két vezeték elég nekem, h a fenti módon tudja felvenni, igaz?!

Elnézést a laikus leírásért, de ezt nem vágom, h működik. Megköszönném a segítséget!

ps: mi a véleményetek az fenti Spiderről?! Egyébként helytakarékosság miatt egy Amiko Mini HD-t néztem ki, de mivel a fenti művelet ezzel valószínűleg nem megoldható, így a méret rovására, de belemennék egy normál méretű beltéribe is.

Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák