Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• H4CKmyM1ND

tag

Sziasztok,

következő kérdésem lenne
    van egy itthon regelt domain cimem és külföldön hostolt weboldalam.
    Sajnos egy gagyi itthoni hosting szolgáltatónál vettem anno tárhelyet és regeltem domaint, a dns name szerver beállításokhoz értelemszerűen hozzáfértem de azóta már nem és a régi szolgáltatót mondja név szervernek ha online lkérdezem nem az ujat. Miután átvittem máshova külföldre a weboldalt ezért a dns beállítást az ottani új külföldi dns címekre kellene beállítani. Egyes korábbi domaineknél amit szintén ide külföldre vittem, ha online dns lekérdezővel megnézem a name szervert akkor rendben be van állítva.
    Ha a gagyiéknál regisztrált domainemet megnézem akkor a régi gagyiék name szerver címe van beállítva. Ez a látogatóknak akik külföldiek lassítja az oldalam betöltését?
    Vagy nem mert mindenkinek a root szervere és a szolgáltatója dns szervere egyszer lekérdezi mi hol van és onnantól már tudni fogja hogy az oldal már nem gagyiéknál van hanem uj IP cimen. Akik új látogatók és mondjuk külföldiek pl indiai kínai amerikai brazil stb. és a szolgáltatójánál még nincs meg a domain nevem akkor el kell kiabálni a root szerverig aki lehet hogy a magyartól kéri le és ezért lassú?

Lehet hogy gagyiéknak ez plusz látogatás és ezért nem írja át az uj DNS rekordokat?

valaki plz segítsen! Köszi

Új hozzászólás Aktív témák