Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MlbMatic
tag
válasz jozsi252 #3412 üzenetére
sose fogom megérteni, hogy olvastok, majd beleképzeltek amit akartok, aztán toljátok az észt ezerrel,,,,, mond miért, vagy mi a szarra jó ez ????
elvárás ? mondom nekem azért hiányzik !!, s ebből az jön le hogy elvárásom van ? most komolyan, távol áll tőlem hogy megbántsalak, de érted amit irtam ?Szóval nem várom el,, csak nekem azért hiányzik, és hogy részletes legyek, mert van aki ezen leakad, és elveszti az RTH-t , természetesen nem 100 méter magaságokban, de mivel a mini iinkább selfi drónnak lett kitalálva a gyártó szerint, még el is várhatnám,, DE NEM, csak hiányzik. Természetesen csak közeli felvételeknél, mert evidens , még egy ilyen hülyének is mint én, hogy 100 méter magasságokban minek is,,, persze a hangja a propiknak ott is tetszene.
Illetve álomvilágban meg bocs te élsz, mert rossz hirem van, 70%ban kiszűrhető lenne hangja a propiknak,,az más kérdés. hogy mennyit drágitana, de erről nem tettem említést,, Azt már meg se említem gyengebbek kedveert, hogy a heli mellett allva, meg a parom suttogasat is hallom, es nem nyomják el a properrelek,,de ezt csak úgy bonusz ként irtam,,
!!, Elektrotecnika, meg sajna keményen a szakterületem, hogy kiszűrhetőt, nem falsra irtam.De egyébként ezt sem értem, itt egy kis közösség, infokat tapasztalatokat és véleményt osztunk meg egymással, ehelyett, vannak emberek akik kostolgatják a másikat,
irok egy véleményt, majd majdnem le is vagyok hülyézve,,, azaz bocs burkoltan LE IS !!!
miért jó ez ?????[ Szerkesztve ]
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest