- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rövidesen Hódmezővásárhelyen is elindulnak a Digi szolgáltatásai az Invitel nyomvonalán, ma jött egy srác tájékoztatni és aláírást gyűjteni a lakoktól a ház átépítésére, ha minden jól megy 1-2 hónapon belül lehet szerződni.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #62404 üzenetére
Invitelnek rezes hálózata van itt, jól elhanyagolva. FTTH lesz kiépítve.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #62406 üzenetére
Ez meg kicsit furán van megfogalmazva "Tisztelt Ügyfeleink!" vannak már Digis ügyfelek itt? Link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #62408 üzenetére
Jaa értem. Köszi az infót.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #78121280 #63633 üzenetére
Folyt köv.
Tegnap leveleztem a Digivel, hogy mikor várható az indulás Hmvhelyen. Elkérték a címem is.
Fejállomás építése és optikai hálózat összekötése van hátra és idén minden féle képen elindulnak a szolgáltatások. Lakosság tájékoztatása lépcsőházakban plakát, üzletkötő , szórólap. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #64188 üzenetére
Először egy Inviteles címről jött az automata üzenet a PR menedzsertől h szabin vagyok stb
Másnap átirányítva jött a válasz digis emailcímről amiben kérte az utca nevét és a házszámot és 1 óra múlva jött ismét a válasz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bopeti98 #67943 üzenetére
Szia!
Én két hete rendeltem meg, kaptam is 2 emailt egyik, arról tájékoztatott, hogy vették a megrendelést, a másikban meg a rendelés azonosítóm volt ami ügyfél azonosítom is egyben, illetve, hogy a vállalt bekötési határidő 15 nap, erről kiderült hogy az 30 lesz, és majd keresnek időpont egyeztetés miatt. Megrendelés másnapján az utca 14 házából 9 házszám eltűnt többek közt az is ahol én lakom, mondjuk a 20 darab kötő dobozba még mindig nincs bekötve semmi se ennyi van itt a 10 emeletesben, ott áll augusztus óta, hetente többször is falkába verődve köröznek itt a külföldi digis vendég munkások 5-6 autóval. Kétszer bejöttek a mi házunkba is egy összehajtható kemping asztallal amin nyilván optikát hegesztették a földszinten. Itt Hódmezővásárhelyen így állnak a dolgok.
-
törölt tag
Nálunk Hódmezővásárhelyen (Invitel körzet) augusztusban 30.-án építették ki a 10 emeletes társasházban a hálózatot, december 12.-én felkerült a város és az utca a címlistába. Meg is rendeltem weben, teltek a napok- hetek. Januárban üzlet kötök is megjelentek 3x, nagy lelkesedéssel közölték. hogy kiépítették az optikai hálózatukat mondom nekik, oké hogy ezt mondjátok de a kötő dobozok be sincsenek kötve, (ekkor már gyanakodtam, hogy be se jön az optika a házba ergo jel sincs és nem igazán beszélhetünk arról, hogy ki van építve, max félig,) erre nem tudtak mit mondani. 30. napon felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi a helyzet miért nem keresett senki bekötéssel kapcsolatban, nem tudott rá válaszolni az ügyfeles, továbbította a Szegedi műszakosoknak a kérdést, akik fél óra múlva vissza is hívtak és közölték, hogy bizony nem tudnak bejönni a házba mert valami cső sérült és új nyomvonalat kell kiépíteni kint az utcán, a kivitelező megvan február közepét említették, hogy kész lesz, bár én ebben kételkedem. Azt nem értem, hogy miért kezdik el az értékesítést olyan címen ahol technikai okok miatt nem létesíthető egyelőre.
-
törölt tag
Nah 60 nap várakozás után bekötve Hmvhely.
Csak azért ilyen nagy a letöltés mert össze van fogva a Telekomos netemmel.
-
törölt tag
válasz Varszegig #69739 üzenetére
Asus BRT-AC828 Dual WAN router + ASrock Fatal1ty Z370 Gaming K6 Dual Lan alaplap.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69819 üzenetére
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69826 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz (ex)Cat #74478 üzenetére
Akadozás ilyesmi nem volt, nem voltam megelégedve az SD csatornák kép minőségével. HD csatornák képminősége kiváló , de túl sok olyan volt HD-ban ami engem nem érdekelt pl sport csatornák, ami meg engem érdekelt volna pl film csati abból volt 1 HD-ban. Maradt a T IPTV.
Rendeld meg hűség nélkül, hűséggel úgy is csak az első 3 hónap olcsóbb utána meg ugyan annyi mint hűség nélkül és ha nem tetszik lemondod.
Ui: Digi Kábel TV topikot itt találod.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hódmezővásárhelyen minden rendben.
-
törölt tag
válasz Stanley-B. #79566 üzenetére
Lehet személyesen,de külön engedélyeztetni kell, de még egy szálat nem húznak be, illetve nem adnak még egy ONT-t hanem, ha nem olyan van nálad amin legalább két gigabites LAN csatlakozás van akkor kicserélik olyanra az ONT-t!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stanley-B. #79580 üzenetére
Igen az ára 2*3100 Ft
Passz, eredetileg egy FiberHome ONT volt nálam kihelyezve, azt lecserélték egy Huawei HG8242H GPON Terminalra ami egy sima modem, nem is kérhető router módba webes felülete sincs.
Adtak a meglévő PPPoE acc mellé még egyet, saját router meg elvégzi a többit.
Egyébként gondoltam már rá, hogy lemondom az egyiket nem nagyon használom ki ezt a nagy sebességet, csak a kíváncsiság hajtott akkoriban, de végül maradás mellet döntöttem elfér. -
törölt tag
válasz Stanley-B. #79596 üzenetére
-
törölt tag
válasz Stanley-B. #83006 üzenetére
Személyesen intézd mert a back office visszadobja, megoldható egyedi elbírálás alapján, hogy azonos címen és néven 2 lakossági előfizetés legyen, de még egy szálat nem fognak behúzni és még egy ONT adni, felesleges is, egy szál és ONT elég hozzá aminek minden portja gigabites, a többit a saját routerednek kell tudnia. Nekem is megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hódmezővásárhelyen is probléma van, átírtam a DNS címet a routeremben és egyből jó lett.
-
törölt tag
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy központi probléma miatt jelenleg egyes ügyfeleinknél hiba észlelhető a vezetékes internetszolgáltatásban. Szakembereink folyamatosan dolgoznak a probléma megoldásán és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szolgáltatás mielőbb helyreálljon.
A meghibásodás kijavításáig kérjük ügyfeleink türelmét, megértésüket előre is köszönjük! -
törölt tag
válasz gabro0 #85160 üzenetére
Múlthét Pénteken volt többek közt nálunk Vásárhelyen is egy rendkívüli karbantartás, és azóta valami nem jó.
Letöltés 30-70 között van vezetéken napszaktól függetlenül, feltöltés az rendben. Bejelentettem emailben, többféle szerveren és több féle módon teszteltem képeket becsatoltam. Jött a válasz, hogy nem látnak problémát, de ha akarom akkor kiküldenek valakit aki majd méréseket végez laptopján, jeleztem, hogy oké, de megtoldottam még a válaszlevelet azzal, hogy másik cégtől is van netem és ugyan azon a gépen ugyan azzal a routerrel rendben van a sebesség, erről is küldtem nekik képet. 72 óra után kijött két tag, egy darab utp kábellel és utp kábel teszterrel (nem használták), router off ONT direktbe a gépbe és a sebesség jó, kapcsolatot bontotta, majd újra feljelentkezett és megint nem volt jó lefele, néztük saját routerrel is, ott is ez volt hól jó, hol nem jó, nem tudta megmondani, hogy most mi van... elment. UTP kábelt kicseréltem, nem jó.
Tesztelgettem ma is FiberHome HG6544C ONT és Asus RT-AX86U ki be kapcsolgatásokkal és van amikor elkapja a sebességet és van amikor nem. Elővettem a másik routerem Asus BRT-AC828 ugyan az a jelenség. Szóval valami van náluk. -
törölt tag
válasz #78121280 #85170 üzenetére
Másodjára is kijött a szerelő múlthét kedden, ezúttal már hozott egy laptopot is. FiberHome bridgebe volt ahogy eddig is, rá kötötte a laptopra, saját accountommal felcsatlakozott, elsőre hozta a maximumot le és felfele is, mondtam neki bontsd a kapcsolatot és csatlakozz újra, na onnantól kezdve se le se fel nem volt meg a garantált bármit csinált. Ő ilyet még nem látott. Telefonált valahova, kiderült, hogy több területet érintő probléma van és belső hibajegyre felvan már adva fentebb kellene rámozdulni és talán ezen a héten jó lesz.
-
törölt tag
Hódmezővásárhely szintén gyengélkedik. Bejelentve.
-
törölt tag
Azoknak akiknek feleződött a sebesség, szerintem nyugodtan el engedhetnek egy emailt, hogy érezzék a törődést!
Megtettem és a jelek szerint, szerintük minden rendben, első körben ászf-re hivatkoztak, aztán. Viszontválaszukban sem léptünk előrébb, legalább elismernék, hogy igen átmenetileg feleztük és majd ha megoldódik a probléma vissza állítjuk vagy valami... azt elfogadnám.
Ezt válaszolták legutobb.
Tisztelt Ügyfelünk!
A csatolt képernyőképek alapján a letöltési és feltöltési sebessége a garantált érték feletti. Tájékoztatjuk, hogy a honlapunkon is minden csomagnál feltüntetésre kerül a csomagban foglalt maximális és a csomagban megszabott garantált érték. Ezt minden szolgáltató esetében így működik, amit a felügyeleti szerv jóváhagyott.
A szolgáltatók ezen lépést a lakossági csomagok esetén azért adják meg, mert a a garantált és a maximális értékek között a hálózat leterheltségéből kifolyólag az internet sebessége ingadozhat.
A szerződés és ÁSZF alapján addig amíg a szolgáltató a maximális és garantált érték között tudja biztosítani a szolgáltatást, addig eleget tesz a szerződés rá eső részének.
Bejelentése alapján ellenőriztük, hogy az Ön kapcsolatát, abban központilag hiba nem tapasztalható.
Köszönjük megértését. -
törölt tag
válasz Intruder2k5 #87179 üzenetére
Engem az zavar, hogy nem ismerik el a problémát, és úgy állítják be mintha minden rendbe lenne!
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #88303 üzenetére
Digi hálózatból nem megy, Telekom hálózatból viszont megy!
-
törölt tag
válasz TeeJay #88514 üzenetére
Az elkövetkezendő napokban elég sok helyen lesz karbantartás és úgy látom, mind az internetet érinti. Lehet készülnek valamire, de az is lehet hogy nem.
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #88649 üzenetére
RENDKÍVÜLI HÁLÓZAT KARBANTARTÁS - ORSZÁGOS
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2021.01.21-én 01:00 - 06:00 óra között országos hálózatunkat érintő karbantartási és fejlesztési munkálatokat végeznek, ezért az internet szolgáltatásainkban kiesések lehetnek.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest