Hirdetés
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Nálam napi szinten 2*10-15percet elhal a net az utóbbi jópár hónapban (pppoe ledob és nem tudok újra kapcsolódásnál failed az auth....), és ez majd fél éve áll, többször bejelntettem, nem csináltak semmit, szerintük minden oké.....
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz CirrMee #89117 üzenetére
Hát a szerelő azt mondta, mindenhol így csinálják anyámnak, tehát higgyék el jó így...
Mondjuk vagy 20perc volt megérteni vele hogy ez miért gányolás, szóval lehet neki jó de ha net issueja van engem hív, nekem meg ránézni is fáj erre..."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz Intruder2k5 #89115 üzenetére
Max én tudok kezdeni valamit, de üvegszállal még nem dolgoztam, bár ahogy nézem toldható talán és akkor tudok vele mit kezdeni, de akkor legalább hagytak volna rá a kábelre, de kelljen ezzel szívni, valószínű akkor veszek kábelt meg toldót azt elvezetem.
-
Zoli133
addikt
Sziasztok, mi a tapasztalt a digi szerelőkkel? Anyuméknál most kötötték be az optikai kábelt, mondván upgrade, de ezt hagyták ott: [kép]
Állítólag ez a bevett szokás de szerintem ez több mint gány, illetve vállalhatatlan. Szerintetek megreklamálható és hajlandóak rendesen behúzni?"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz szabi__memo #49184 üzenetére
speedtesat vagy bármi milyen IP-t ír? Megegyezik azzal amit a router mond?
-
Zoli133
addikt
13.kerületben,Angyalföldön elment a net, más is tapasztal hasonlót erre?
-
Zoli133
addikt
Csak kis infó, én kb 2 órája írtam a hibabejelentős címre mailt, hogy szeretnék publikus IP-t és most kaptam a választ, hogy elvégezték a módosítást. (az írták 16órán belül életbe is lép)
-
Zoli133
addikt
-
-
Zoli133
addikt
válasz TeeJay #30708 üzenetére
Ha csak számolunk akkor 7 50/30-as előfizetőhöz is kevés a 100as switch, de akkor nem éreztél velehibát? Ebből számomra az következik, hogy nem igazán van az a switch túlterhelve, vagy ha túl van az nem az emelés miatt, mert előtte is túlterhelhető volt. Ha akkor nem történt meg, nem látom most miért lenne túlterhelve.
-
Zoli133
addikt
Köszi, akkor itt nem kell nagy összeggel számolnom ezek szerint.
A másik ami felmerült, hogy bérlő/tulajdonosnak számítok e. ÁSZF-ben már tulajdonos/használó megnevezés szerepel itt utóbbi kategóriába esek (édesanyámé a lakás), gondolom akkor ez a bérlő egy formája és kell meghatalmazás, de nem vagyok biztos.
-
Zoli133
addikt
Hali,
Most költözök és online akartam intézni a cuccokat, viszont az utolsó része a cuccnak a "Szerelési díjjal kapcsolatos tájékoztatót elolvastam:" erről tudnátok valami infót adni? Nem találtam sehol szerelési díjról semmit, csak egy 50-es netet akarok beköttetni a lakásba, az milyen költséggel járna?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest