- Synology NAS
- Gmail
- Windows 11
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Facebook és Messenger
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mesterséges intelligencia topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Van valaki itt szegedről a csanádi utca 15-ből ?
Még 2009.06.30-án az akkor még tvnetworktől jött egy ilyen levél (ICENET10-em 10/10mbit, volt)
Tájékoztatás sávszélesség emelésről
Tisztelt Ügyfelünk!Nagyszerű hírünk van az Ön számára!
Biztos észrevette akár letöltés, akár más internetes alkalmazás használata során, hogy az elmúlt időszakban megnövekedett az internetes sávszélessége. A TvNetWork folyamatos hálózatfejlesztést végez szegedi LANNET szolgáltatási területén, ennek keretén belül már egy hónapja tesztelés alatt álltak a megnövelt sebességű internet csomagjaink.
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a tesztidőszakban megemelt sebességet véglegesítettük, így az internet-szolgáltatás minőségének és stabilitásának növekedése mellett az Ön csomagjának maximális le- és feltöltési sebessége 20480 / 10240 kbit/s lett. Fontos megemlítenünk, hogy ez a változtatás az Ön részére nem jár semmilyen költségnövekedéssel.
Reméljük, hogy ez a fejlesztés elnyerte tetszését és a jövőben is a TvNetWork szolgáltatásait veszi igénybe.Kellemes internetezést kívánunk!
TvNetWork Nyrt.
Nos a sávszélességem nem nőtt meg, maradt a 10/10, de ezzel akkor nem foglalkoztam. Most viszont rákérdeztem a 1272-n hogy miért nem emeltek, és azt mondták h szerződjek át és akkor majd emelnek, átszerződtem Startnet 20/10-re és még az átszerződéskor azonnal kaptam egy új PPOE accountot, ám az új accounttal belépve a net a speedtest.net és a speed.io szerint maradt 10/10. Újra érdeklődtem a 1272-n és ők azt mondták hiába él az újc account, sávszélt csak a következő hónaptól emelnek. Persze mondtam hogy a tvnetwork is emelt de az nálam nem történt meg, ezért nem e esetleg a házban van elállítva egy eszköz 10mbitre, de ezt tagadták. Ezért kérem hogy aki ebbe a 10 emeletesbe lakik nézze már meg a speedtest.net vagy a speed.io-t nála mit mutat (minimum 20mbitnek kéne lennie) és írja meg milyen csomagja van. Mert ha más lakásba is 10mbit a max akkor valami gáz van a házban a hálóval.
Elvileg a sávszél adatokat az account kéne hogy tárolja, tehát amint átjelentkeztem az új acc-ra elméletileg már jönnie kellene a 20/10-nek.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest