Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz cristijAn #76923 üzenetére

    A pingre és a csomag eldobálársra, akkor kellene rámérni, mikor elkezdi a szaggatást. A fogadó gép terheltségét is meg kellene nézni, hőfokok, CPU/GPU használat, táp feszültség ellenőrzés, elemcsere sem árt időnként. Azt is meg lehet nézni, hogy ugyanilyen felbontás mellett, letöltött videóval is szaggat-e, mert, akkor a gép nem bírja.
    Ha a csere előtt nem volt gond, akkor valószínűleg egy ilyen ZTE példányt fogtál ki. Valami elmelegszik benne, gyorsítótár megtelik, nem tudom milyen szemetet raknak bele. Ha 5-10 percig megy, akkor nem a kábel, különben semeddig nem menne, vagy valahol kontakt van és bemozdul, bár nem valószínű. :U
    FHD streameket nézel? Érdemes lenne megpróbálni, másik oldalról, másik böngészővel, böngésző nélkül, olyan lejátszóval, ami képes címről streamet fogadni (VLC, SMP, stb.). Másik gépen is meg kellene próbálni.
    Az olyan oldalak, mint a YouTube, időről időre megújítják, lassítják a működésüket (nemrég is volt egy váltás), hogy új gépet, TV-t vegyél és kijátsszák a letöltő algoritmusokat, ezért kell a Fox beépülőt cserélgetni.
    :W

Új hozzászólás Aktív témák