Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz viktorhu #71992 üzenetére

    köszi, pont ezt írtam én is, hogy elölnézeti szemmel 2különböző még céges szemmel 1és ugyan az.
    csak valahogy az jött le neki hogy megmagyarázom a megmagyarázhatatlant, márpedig mint te is és én is irtam nem tud minden inviteles elöfiezetö 2019 április 15.-én átmenni digi-re . és az eddigi inviteles magas árbol digis alacsony árat csinálni.

    (#71993) R3laX

    ugye, bár digi-nél coax van nem telefon kábel mint vdsl-nél, várnod kell még beoptikázzák, bár addig is átmehetsz mondjuk jobb helyzetben vagy mint azok akiknél még coax digi sincs csak invitel ,
    nállad elöbb lesz optikai digi , csak várni kell , bár addig téyn hogy vdsl invitelröl max ár miatt érdemes coax digi-re menni, sebesség szempotnbol nem,

    #71994) kali

    miylen jogi szemmel? ne magyaráz már hogy nem ismeredbe hogy nem volt igazad,

    nézd elöfiezetöi szemmel, is mert az vagy, nincs jogi szem marhaság most probálod megmagyarázni a megmagyarázhatalnat, hogy neked márpedig azért is igazad van mikor nem .

    nézd meg nem jogi szemmel hanem elöfiezetöei szemmel, és ird le hogy ugy is tartod az invitel = digi dolgott vagy ugy már beismered hogy tévedtél , jogilag igazad van de ezt alapbol kihaygsulyoztam én is, de elöfizetöként nincs igazad. ("papir mindent elbir)

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák