Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.NX

    addikt

    válasz Jorus #55082 üzenetére

    Az megvan, hogy a szerződésben le van írva, én inkább valami olyasmire gondoltam, hogy nincs-e olyan, hogy a garantált a meghirdetett minimum x százaléka legyen.
    Spoiler alert: nincs ilyen.
    (2) Internet hozzáférési szolgáltatás esetén a szolgáltató az egyes díjcsomagokba foglalt szolgáltatások vonatkozásában köteles meghatározni a kínált sávszélességre és az ehhez tartozó garantált le- és feltöltési sebességre vonatkozó egyedi szolgáltatásminőségi követelmény célértékeit, Mbit/s-ban megadva (két tizedes jegy pontossággal). A szolgáltatót érintő hatósági eljárásban a szolgáltatót terheli annak bizonyítása, hogy az előfizetői hozzáférési pont alkalmas a kínált sávszélesség elérésére.
    (3) A garantált le- és feltöltési sebességet a kínált sávszélesség mellett, e rendelet szerinti megnevezés alkalmazásával fel kell tüntetni minden, az adott szolgáltatásra vonatkozó kereskedelmi kommunikációban, valamint a szolgáltató internetes honlapján.
    (4) Amennyiben a szolgáltató nem tünteti fel a (2)-(3) bekezdések szerint a kínált sávszélességet, akkor az előfizetői szerződésben vagy a kereskedelmi kommunikációban feltüntetett legmagasabb sávszélesség vagy sebesség értéke minősül kínált sávszélességnek.

    Elfogadom a sütiket.

Új hozzászólás Aktív témák