Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

titán

válasz lajos0001 #35591 üzenetére

Vissza olvastam, ki is gyűjtöttem, most nem idézném ide vissza, mert a szabályzat nem engedi meg, de a negatív jelzőkön kívül semmi konkrét hiba nem volt megadva.
    A mások szerint hiányolt funkciók, megvannak, használhatóak és nincs velük gond.
    Te se minősíts engem, mert ez "Egyértelmű, hogy nem olvastad" hazugság, és nem szeretem, ha hazugnak tartanak, és ezt személyeskedésnek veszem.
    Lényegtelen egyébként az egész, aki elhiszi, hogy a szolgáltató olyan hülye, hogy rossz minőségű eszközt biztosít, hogy állandóan probléma megoldással kelljen foglalkoznia, a szóbeszéd alapján nem fogja használni, vesz saját pénzén, ám tegye.
    Ha hibásan működik, kicserélik egyébként.
    Én egyébként a ZXHN H298N routerről beszélek, tökéletesen működik minden funkciója, a wifi is, mivel kíváncsiságból azt is bekapcsoltam tegnap és azt használom. Nem Cisco router, de egy otthoni felhasználónak nem is igazán kell más.
    A lényeg az és tényleg felesleges ezen rágódni, hogy biztosítja a szolgáltatás elérését. Akinek ez nem elég, költse a pénzét.
    Továbbléptem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák