Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    Tegnap megküzdöttem a DD-WRT és Digilan beállítással, de a nyomorult kábel volt a hibás, amit a Digi szerelt, kicseréltem rendesen megcsináltam és már működött is (akkor jöhetett elő a baj, amikor a régi routert kiszereltem).

    A lényeg, röviden összefoglalva: TP-Link WR1043ND + DD-WRT build 24461 (legújabb) + DIGINet 100 = tökéletesen működik minden (eddig)! A router nagyon gyors, ehhez a nethez maximálisan megfelelő. A wifi stabilnak tűnik, de erről majd később, jóval több idő kell. Gigabites háló egy gépet leszámítva hibátlanul megy. Ott viszont valami gond van, mert csak 100Mbs a csatlakozás. Remélem nem a vezeték, csak az RJ45 csatlakozót kell egy CAT6-ra lecserélni, mert a vezetéket nem tudom újrahúzni.

    Most azt kell majd megtalálnom, hogy melyik csatornán legyen a wifi, mert 13-15 elérhető hálózat van a közelben (inSSIDer).

    Most, hogy emelt a Digi a sebességen, a középső csomag nekem már "túl gyors", egyszerűen nem használom ki. Előtte ideális volt. Szerintetek, ha visszalépek a legkisebb, Diginet50 csomagba, akkor meglesz az a szint, mint volt előtte a közepes csomagnál?

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák