Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz TeeJay #21282 üzenetére

    azért csak 270-es a kapcsolat, mert későn nyomtam a képernyő mentésre, és a takarékos mód miatt leváltott, terhelés alatt felnyomja 300-ra.
    2.4 GHz alatt is alacsonyabb lenne, ha később nyomtam volna, mert a noti jó akkumulátoros üzemideje miatt minden takarékos opciót bekapcsoltam, és csak akkor dolgozik maximumon, ha tényleges és nagyobb terhelést kap.
    én csak wifi eszközöket használok, és márpedig menjen át a 100-as net maximálisan, ne csak egy része!
    tudom, neked elég 100-as net alá a 100-as router, mert majdnem átmegy rajta a teljes sebesség, de nekem ne hiányozzon belőle, ha már egyszer adott a lehetőség.
    tudom, neked elég a 2.4 GHz, mert majdnem átmegy rajta a teljes sebesség, de nekem ne hiányozzon belőle, ha már egyszer adott a lehetőség.
    tudom, neked elég torrent alá is a 400-as proci és a 32 megabyte ram, mert tud valamennyit, azt sem nézed, hogy végig maximumon megy a router és nem marad benne tartalék, ami nem a legjobb, ezért én úgy választom meg a hardvert is, hogy kényelmesen dolgozzon - bárt nem torrentezek, de egyéb komoly terhelés adott.
    tudom, te a kábeles kapcsolatot preferálod, bekábelezed a lakást, de én csak notikkal dolgozok és nem szeretnék kábelt húzgálni magammal, ha például az előbb elkezdte nézni az asszony a fölszállott a páva című műsort a nappaliban, ami engem nem érdekel, ezért átköltöztem a másik szobában, de közben nem kellett megszakítani a kapcsolatot, mert wifi.
    különbözünk, ettől szép a világ. :)

    betyarr; digi switch.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák