Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Flashget #21278 üzenetére

    valóban fogékonyabb a távolságra és a befolyásoló/akadályozó tényezőkre az 5 GHz, ez techinaki sajátosság, de nem annyira, mint néhányan írják, illetve akkor náluk valamilyen beállítási, eszközös...stb probléma van, vagy valóban olyan falak vannak, amik már erősen korlátozzák a kapcsolatot, de akkor annak 2.4 GHz sávon is mutatkozni kell már.

    itt a 100-as netem - ami a gyakorlatban csak 94 megabit/sec környékén mozog, a digi 100-as eszköze miatt - 2.4 és 5 GHz sávon is, bár most csak egy paneles fal és úgy 5 méter választja el a routert és a notit;

    2.4

    5

    mind a kettő 300-as és 2*2:2 mimo kapcsolat, tehát csak és kizárólag a 2.4 kontra 5 GHz az eltérés, és már így is megmutatkozik a különbözet, ráadásul az 5 GHz hálóban van még tartalék, ha gigásra cserélné a digi a lépcsőházi eszközét, és 100 megabit/sec vagy kicsivel felette lenne a maximum, az is átférne.

    TeeJay; azoknak mondd majd, akik több eszközzel megterhelik az 500 vagy 1000 netjük alatt a routert, és a dupla ram megmutatkozik majd.
    a gyártó mérésének hiszek, mert ők valóban mértek, ellenkezőt akkor fogadok majd el, ha magam mérek, vagy általam megbízhatónak és hozzáértőnek ismert személy mondja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák