Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    válasz betyarr #21206 üzenetére

    Még az Interware-s időszakban történt.
    Első voltam a lakótelepen, akinél bekötötték a NET-et. Kedvesek voltak, annyi kábelt adtak, hogy bőven sok volt. Mivel akkor még más volt a konfigom, alaplapi hálókártya nuku, bedugtak egyet a gépbe, abba meg az UTP kábelt. Okoskodott a szaki, de nem tudott kapcsolatot létesíteni. Saját lapitopiján minden rendben volt, ez viszont engem nem vigasztalt, mert az én gépemen nem működött a dolog.
    - Tele van a gép vírussal, meg féreggel!
    Ezzel felállt a szaki a gép mellől, miközben halkan kérdeztem tőle: honnan tudja? Vállvonogatás, mellébeszélés, engem cserben hagyás következett.
    Egy peták jattot nem adtam.
    Elmentek, én meg kísérletezésbe fogtam. Elsőre bejött a tipp. Másik PCI slotba dugtam a kártyát, ahol már tette a dolgát a szoftveres beállítás után.
    No, nem vagyok szívtelen, meg kemény legény, de bepanaszoltam a bagázst. Az lett a vége, hogy a kiérkező számlán nem szerepelt a hálókártya, csak egy megjegyzés, hogy tekintsem ajándéknak, és köszönik türelmem, megértésem.

    Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy a "szaki" lehet, hogy csak alapfokon ért ahhoz, amit csinál.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák