Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz leslieke #19684 üzenetére

    Ezeket a torrenthuszáros megnyilvánulásokat el kellene felejteni, mert mindennapi melóval is össze lehet lazán hozni a 350GB-ot, pl aki szoftver fejlesztéssel foglalkozik, vagy rendszergazda, és távfelügyeletet lát el, vagy marketinges, illetve reklámokkal foglalkozik, de több hasonló területet tudnék még említeni, ahol bizony össze tud ez az adat mennyiség jönni, és még egy torrentet sem szedett le az illető.

    De ott van még az online játékok és a filmek, ahol egy nagyobb család bizony ezt össze tudja gond nélkül hozni, nem is értem, hogy miért gondoljátok sokan, hogy az a 350GB csak torrentel hozható össze, mert bizony nem.
    Nálam 5 eszköz kapcsolódik az internetre, és a munkám miatt is sokszor havi szinten torrent nélkül de még online film nézések nélkül is össze tudom hozni a 350GB-ot, csak a havi gép karbantartásokat nézem amiket hoznak, az újratelepítéseknél bizony pörög a frissítések esetén a gigabájt, és ha heti 2-3 gépet telepítek újre akkor bizony pörög a számláló, és még csak újratelepítésről beszéltünk.

    Lehet avval jönni, hogy aki ekkora forgalmat csinál, és a munkájára használja a netet, használjon céges előfizetést, akkor nézzük már meg mennyibe is kerül egy céges előfizetés, és azt a díjat mennyi idő kitermelni?
    És ha ezt az összeget áthárítom akkor mennyien maradnak, akik velem csináltatnák a gépüket? Sajnos olyan világban élünk, hogy mindenki meggondolja mire és mennyit költ, és bizony joggal...

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák