-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz79
csendes tag
Sziasztok hol lehet venni digi kábel re HD box venni ami fel is veszi a müsőrt elöre is köszönöm,?
-
norbesz79
csendes tag
válasz Bandita41 #8072 üzenetére
Én megvettem és valamit lejátsz valamit nem. volt hogy HD izét is lejátszot és ős régi divx et is. De van amit tényleg nem vitt. Még nem frissitettem be, de lehet ezzen hát ha segít. És usb pendriv tökéletes. Ha külső vinyot 1x probáltam 2.5 colos ami nincs külön tápja és felvettem vele HD elkezdett mákosodni. Pendriv nem csinálta. Viszont ha külön rá tettem másik erő forrást is akkor minden rendben volt.
-
norbesz79
csendes tag
válasz elpesmernok #8068 üzenetére
Nekem kristály tiszta volt a kép
TS file valóban abban rögzit, de azt te abba konvertálod amibe szeretnéd.
Nem updateli a csatornákat. Ezt hogy veszed észre?
A rögzitést kiprobálom timeshifet -
norbesz79
csendes tag
válasz elpesmernok #8068 üzenetére
Abban van csak igazad, hogy felvétel rögzítés nincs benne alapból. Ha a HD szolgáltatás például DIGIkábelen jön akkor ott epg belül kiadja a müsőr listát és abba már müsor kezdetektől a végéig fel tudod venni. Próbáltam és müködik pár csatornán nem, de rtl klub hirtv tv2 film+ tutin lehet felvenni. sőt music chanel is eg nagyobb adók duna tv m1 m2
-
norbesz79
csendes tag
válasz norbesz79 #8075 üzenetére
Rosszul írtam.
Van egyből felvétel és idoziteni értsd előre be programozott felvételt timeshift azt csak a műsor szorosban kapod. A tető antennás dolgot nem tudtam kipróbálni, de digikabel sok csatornán tudtam timeshift rögzíteni. Amúgy nálam az elvárásokat teljesen teljesíti. A digitol bérelt sd box egy hulladék volt. Pluszban 300ft ért képet is javítottak, de az echolit a nem HD minőségű adókat is szebbé teszi. nekem megért 20ezft öt. Kibaszot éles és nem láttam sargasodast, habár a kínaiak sárgák voltak.
-
norbesz79
csendes tag
válasz nemtabo #8193 üzenetére
LEntebb leirtam.
Csak a digitálisan sugározot EPG müsorból lehet felvehető lehetőség van. Ha digi a szolgáltatód akkor nem gond. Antenáról nincs infóm, de gondolom ott is van ilyen lehetőségről. A winchestert nem nagyon hajtja meg, mert nagy az áram felvétele így bezavar akadást csúszást okoz. Ha külön tápja van, akkor nincs gond rendesen felveszi.
A programozásban a default shearch beadod a paramétereket 121000hz 6900 valami 256QAM leok utána gyors keresés mident behozz csatornákat. Én a FAV teszem ki a csatornákat amit használok. EPG gomb meg nyom és kiadja a müsor füzetett. Amit fel akarsz venni ok gomb és alul view record teszed enyi a turpiság. MErt a feleség este azt veszi észre bekapcsol a tv.
UI: Pendriver azzal semmi gond
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest