Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz DrBubo77 #70144 üzenetére

    Abban sem vagyok biztos, hogy maga a 4iG tudja a pontos ütemezést. ;) És elég valószínűnek tartom, hogy fokozatosan vezetik be, azaz akár évekig is tarthat, mire a teljes átállás megtörténik. (Szerintem az is majdnem egy év volt, mire az egész országban lerontották a minőséget, pedig az nem igényelt ügyfél oldali közreműködést vagy szerelést.) És egyelőre azt sem lehet tudni, hogy mi változik, jobb lesz-e a szolgáltatás/minőség, vagy rosszabb.

    #70145 Atis45 A hűség elvileg nem befolyásol semmit. (Ha év közben történik a lemondás, akkor csak az addig megkapott kedvezményt (havi 500-1500 forint) kell visszafizetni, nincs "kötbér" vagy "büntetés).) Már én is megnéztem a T-nél, hogy mit adnak a címemen, de a netes csomagjaik elég furcsák. (Pedig azt hittem, itt optika van...) Szóval én egyelőre maradok, max. a tévét lemondom, ha megemelik az árát (úgysem nagyon nézem már.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák