Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    Üdv!

    A közelmúltban(utóbbi 1-2 hónap) arra figyeltem fel, hogy a kábel TV adásnál elég gyakori lett a kissé széteső kép(közepes téglalap méretben, kb. fél képernyőn keresztül) több csatornán is. Saját képem nincs, de kb. [így néz ki], de azért ennyire nem durva. Próbáltam RTL Klub HD-n, Comedy Central-on, CNN, és M4 Sport is ugyanúgy csinálja, véletlenszerűen, nem sűrű, de észrevehetően gyakori. Furcsa mód prémium csatornáknál(HBO-k) még nem tapasztaltam.

    Maga a TV egy 50"-os Samsung TU8502, pár éves DIGI Set-top box(fekete, no name, csak DIGI logó van rajta) van hozzá kötve HDMI kábellel. Az utóbbi ~1.5 évben nem történt semmilyen elektronikai változás a lakásban, ezért jelhiba, jelszint változás aligha lehetséges. Amiket próbáltam:

    * Másik HDMI kábel
    * Kábel ki húz, majd visszadug
    * Másik HDMI port
    * TV öndiagnosztikában a Jel, HDMI jel, Kép, és Videó tesztek lefuttatása, set-top boxban ilyen opciók sajnos nincsenek
    * Set-top boxot teljesen áramtalanítottam, majd visszadugtam

    A probléma maradt. Lehetőség szerint szeretném elkerülni a DIGI ügyfélszolgálatot és szervízt, mert nincs velük pozitív tapasztalatom, nagyon utolsó lehetőségként választanám. Mit ajánlanátok, mi lehetne megoldás? Esetleg maga set-top box a ludas, segítene, ha végre leváltanám egy DIGI Smart CAM-ra?

    Válaszokat előre is köszönöm! :K

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák