Új hozzászólás Aktív témák

  • FNZ

    őstag

    sziasztok!

    kezdem magam nagyon felhúzni és már nem tudom mit csináljak:
    vagy egy amiko kütyüm, amivel a tv-ből meséket veszek fel a boomeranról, minimaxról, stb. az utóbbi időben a legmesszebbi (leghosszabb antennakábel) végén levő tv képe rendszeresen szétesett, ha messzebb mentem tőle mégjobban, ha megfogtam, akkor élvezhető volt a képe. kicseréltem 3x árnyékolt kábelre, így javult a helyzet valamint megnéztem az antenna csatlakozókat is. átraktam a kütyümet másik helyre, most már elég jó.
    DE pl. grizzi és a lemingek 5 folyamatos részénél alkalmanként 5-6 mp-ig kockás lesz a kép és nem tudok rájönni mi lehet a baj. a mesének 1 része kb 7 perces, ebből adnak le összefűzve 5-6 részt, DE minden résznél előjön a kockásodás vagyis valamiért 7 perec belül mindig van kockásodás. másik csatornákon is előfordul.
    mert ha még 1-2 résznél előjönne vagy a 7 perces részen belül 2-3 szor a többi meg hibátlan lenne, azt mondok ok, DE minden részben valahol bekockásodik. gondoltam már a kütyüre is, amit használok már vagy 3-4 éve, de az utóbbi 1/2 - 1 évben jött elő, előtt minden jó volt.
    kábelt / csatlakozókat érintő mozgatás nem történt, ezért nem értem, mi történhetett. cseréltem már elosztókat is, de hiába.
    a másik érdekesség, hogy csak 2 frekvencián jövő adásoknál van ez a többinél nem jön elő.
    mit nézzek még meg?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák