Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    válasz nokiae51 #49985 üzenetére

    Ajjaj, én ezt Tárnokon játszottam a UPC-vel amíg ott laktam, a végére már mindegyik szerelőt jól ismertem...

    A Digi egy fokkal jobb, mivel optikai kábelen jön, így jóval kevésbé érzékeny, de azért itt sem tökéletes minden.

    Az Internet szolgáltatásban néha, főleg az esti és éjszakai órákban vannak DNS feloldási gondok, ezért érdemes beállítani a Google DNS-ét (8.8.8.8 és 8.8.4.4) a Digi helyett, illetve nem tudom, hogy társasházba, vagy családi házba lesz-e bekötve Neked a szolgáltatás, de nálam - családi ház - olyan erős a jel, hogy az eszközeim nem tudták venni, elég jelentősen kellett csökkentenem ahhoz, hogy tökéletes legyen a vétel. Hosszabb-rövidebb ideig előszokott fordulni az, hogy egyes adások - a kiváló vétel ellenére - sem foghatok hiba mentesen (a múltkor az M1 HD hangja volt rossz, most éppen a Sony Movie Channel kockásodik időnként), a hiba nem az előfizető készülékében van. Az online megrendelést nem ajánlom, inkább fáradj be személyesen az Érdi ügyfélszolgálathoz és rendeld meg ott a szolgáltatást. Én amikor megrendeltem, akkor arról tájékoztattak, hogy ki fognak küldeni egy szerelőt, aki megnézi azt, hogy van-e üres hely az oszlopon a bekötéshez, majd amikor az ügyfélszolgálatra megjött az igen válasz, akkor küldték ki a telepítőembert, aki bekábelezett az oszlopról és aktiválta a szolgáltatást. Az egész megrendelés-bekötés-aktiválás nagyjából egy hét volt.

    Az SD csatornák képe nem valami jó (pl. Viasat3), de a HD csatornák minősége már meghaladja a HDReady minőséget (sajnos erről a szolgáltató nem tehet, máshol is ilyen).

    Nekem a személyes megrendelés és a két év hűség miatt nagyon alacsony az előfizetésem, az előfizetés első évében havi 2800 valamennyi az összes tv csatorna (beleértve a Digi saját mozicsatornáját is) és az 1000 Internettel együtt (és még van valami telefon is, csak azt nem is használom), a második évben pedig 4800 körül lesz mindez. ;)

    Ami még itt egyeseknek gondot szokott okozni az a közszolgálati csatornák (különösen M4 Sport HD, M5 HD) vétele, ezzel kapcsolatban az összefoglaló idevonatkozó részét ajánlott elolvasni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák