Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz dh66e #43406 üzenetére

    Előbb, de inkább utóbb magyar viszonylatba is begyürüzik, már most is kapni ugye 4k tv-ket, 8k/+ sem épp mese kategória, elfog jönni annak is az ideje, még uhd adás előtt jóval, feltételezem. az sem kizárt, hogy még sd csatornák is lesznek.

    "bár ha körbenézek a nagyvilágban nem sok 4k-s tv adás van azok is felkonvertált anyagokkal kápráztatják el a nézőket."
    Valószínűleg azért amiért a bbc-nek nyilatkozó tv társaságok, feleslegesnek tartják a 4k-t, más szóval fogalmazva, nem akarnak 2x költeni teljesen feleslegesen. Így úgy néz ki a 8k jobban elfog terjedni, mint a 4.
    Főleg ha az olimpiát is úgy fogják megcsinálni, az azért ad egy komolyabb lökést.

    "Mint írtam a Sharp vagy 2 éve már előállt a 8K tv-vel"
    Akkor meg nem értem, a felháborodást :D

    "Itt ha valami új lesz és elterjed az hasonló elven fog működni szerintem. majd 20-30 év múlva egy messzi, messzi galaxisban."
    amúgy pont erre gondoltam, pont erről beszéltek szakemberek is, hogy a mostani "3d" elég gagyi, majd ez a technológia fogja vinni a prímet, mert ez valós 3d lesz már. - Egyébként fejlesztés tesztelés alatt áll, de mint írtam 4-8k ehhez még kevés 16-32k kb ami már megfelel, az meg még picit odébb van.

    De ahogy a régi tv-kből is lapos tv-k lettek, úgy ez a folyamat folytatódhat tovább, konkrétan a tv mint készülék "eltűnik", átalakul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák