Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz M_AND_Ms #41358 üzenetére

    Előző hsz-m olvasd el. Nem vagy tisztába az NHL közvetítésekkel. Az NFL-t is példaként írtam. Nem a meccsek kezdési időpontjai változnak hanem a közvetített meccsek és ezáltal a kezdési időpontjuk változhat. A t-nél követte 2004-óta követem az nfl meccseket. NHL-t régebb óta.
    De csak nézzük az elmúlt két napot és csak NFL:
    Élő műsorok kezdési időpontjai a SOPRT2 SD!!! -n tehát amikor átkerül a sport1 HD-re felveszem ott is hogyha úgy alakul ott nézem meg inkább mert a sport2 nézhetetlen szar.
    vasárnap: sport2 19.00 Green Bay - Jacksonv. 22.30 Dallas - Nyg. és itt a csavar mert úgy volt 02.00 kor New England meccs amit végül az utolsópillanatban nem közvetítettek, pedig benne volt az EPG-ben. És milyen érdekes hogy a T-com osban nem volt benne...
    Hétfő : sport1 ezeknek az ismétlése mind hogy lássam HD ben aztán 01.00 Washington - Pitt aztán 4.30 kor san francisco - Rams.
    aztán csütörtök 02.15 New england ( ez még benne se volt az EPG ben hétfőn )
    szóval hol kezdődnek mindíg ugyan akkor? És az NHL még kaotikusabb pláne a rájátszás körül mert ha nincs 5-6-7 ik meccs akkor ugye nincs mit adni hiába volt kiírva ergó annak a helyére másik meccset raknak ami máskor kezdődik. És az csakelötte 1 nappal dől el ugyebár ha valaki hozza a 4.dik meccset.
    Szóval komolyan ideírod hogy egy tudatlan béna vagyok?? Legalább olyanba próbálj belekötni aminek utánanézel ha már nem követed, köszönöm.

    Szóval légyszíves mutass egy olyan boxot ami ezt leköveti. Mert Ab crptoboxot is itt ajánlottátok hogy tudja megvettem 2x.000 ft ért és nem tudja.... és ráadásul az epg kezelése tragikus csak azt mutatja amin rajta állsz.

Új hozzászólás Aktív témák